19 Mar 16:30
- 17:30

Oratie prof. dr. Gera Nagelhout

Op vrijdag 19 maart 2021 om 16.30 uur zal prof. dr. Gera Nagelhout haar oratie houden getiteld: ‘Stap voor stap naar een gezonder leven voor iedereen’.

Gera Nagelhout werd in december 2019 benoemd tot bijzonder hoogleraar Gezondheid en Welzijn van Mensen met een Lagere Sociaaleconomische Positie. De leerstoel is verbonden aan de afdeling Gezondheidsbevordering van de Universiteit Maastricht en onderzoeksschool CAPHRI en wordt ingesteld namens onderzoeksinstituut IVO.

De oratie zal in ieder geval online te volgen zijn. Afhankelijk van de coronamaatregelen tegen die tijd zullen er wellicht ook (een beperkt aantal) toehoorders in Maastricht aanwezig kunnen zijn. U kunt zich alvast aanmelden als u op de hoogte gehouden wil worden en t.z.t. de link naar de online oratie wil ontvangen.