Agenda

 •   2131 aug 10:00
  - 17:00

  Kom naar de introductiedagen!

  Binnenkort begin je aan je studie in Maastricht. Voor de meeste eerstejaars bachelorstudenten en ook masterstudenten betekent dit een heel nieuw leven. Een onbekende universiteit met een andere manier van leren en studeren, in een nog onbekende stad.

  Een stad waarin je nieuwe mensen gaat ontmoeten en je (opnieuw) je weg moet gaan vinden. Niet alleen naar de faculteit, de universiteitsbibliotheek en bijvoorbeeld het Universitair Sportcentrum, maar ook naar de studenten- en studievereniging en gewoon in en rondom Maastricht.

  Om je eerste kennismaking met de universiteit, je faculteit en de stad Maastricht zo comfortabel mogelijk te laten verlopen, worden er verschillende introductiedagen georganiseerd: de INKOM, een algemene introductie voor alle nieuwe studenten en de facultaire introductiedagen, specifiek gericht op je opleiding.

   

 •   2830 aug 08:30
  - 19:00
  Voorlichtingsactiviteit

  MSP - Introductie periode

  Tijdens de MSP Introductie Periode leer je de PBL (Problem-Based-Learning) lesmethode en tradities van Liberal Arts and Sciences kennen. Tevens word je rondgeleid langs de verschillende locaties van MSP, waaronder de Brightlands Chemelot Campus.

 • 28 aug
  Voorlichtingsactiviteit

  FHML bachelor introductie - 2017

  De facultaire introductie is een inleiding tot het studeren aan onze faculteit. Je maakt kennis met de medestudenten en krijgt daarnaast uitleg over de organisatie van de faculteit, het gebouw waarin je gaat studeren en het onderwijssysteem.

  De facultaire introductie is verplicht voor alle studenten.

 •   2830 aug 09:00
  - 17:00
  Voorlichtingsactiviteit

  UCM - Introductie dagen

  De introductie dagen is een spannende periode waarin je je medestudenten en docenten leert kennen. Je krijgt een Problem-Based Learning (PBL) training, een Liberal Arts and Sciences-introductie en een tour van UCM en andere relevante UM-locaties.

 •   2831 aug 12:30
  - 20:00

  Rechten Facultaire Introductie 2017

  Om ervoor te zorgen dat je een goede en plezierige start van je studie krijgt, organiseert de Rechtenfaculteit (verplichte) introductiedagen.

 • 29 aug 09:00
  - 19:00
  Voorlichtingsactiviteit

  DKE - Introductie dag

  De DKE introductie dag is verplicht voor alle nieuwe DKE-studenten. Tijdens deze dag krijg je alle noodzakelijke informatie om succesvol te starten met je studie, je kunt nieuwe vrienden maken en je leert de stad kennen.

 •   2931 aug 09:30
  - 20:00
  Voorlichtingsactiviteit

  Campus Venlo - Introductie dagen

  Gedurende deze introductiedagen ontmoet je je medestudenten en ontvang je belangrijke informatie over je studie, campus organisatie, het gebouw en het onderwijssysteem.

 •   311 aug sep 10:00
  - 18:00
  Voorlichtingsactiviteit

  Introductie dagen Master Sustainability Science and Policy

  Gedurende deze introductiedagen ontmoet je je medestudenten en ontvang je belangrijke informatie over je studie, campus organisatie, het gebouw en het onderwijssysteem.

 • 31 aug 17:00
  - 21:00

  Internationale avond FHML

  Voor alle internationale studenten die nieuw zijn bij de Universiteit Maastricht. Leer de Nederlandse cultuur en de stad Maastricht (en het nachtleven) beter kennen. Een informeel evenement waar je kennis kunt maken met andere internationale studenten. 

 • 31 aug 18:30
  Alumni meeting

  Zomerborrel in Zürich

  Alumni zijn van harte welkom bij een informele netwerkborrel

Abonneren op Agenda