• 5 Apr 12:30
    - 17:30

Arbitration Seminar

We welcome you to the Arbitration Seminar which takes place in Maastricht on Wednesday 5 April 2017.

•   67 Apr 19:30
    - 17:00

European Standardisation for Internal Market and its Constitutional Challenges

The proposed workshop aims at examining the system of co-regulation via European standardisation from the perspectives of different sectors of the EU law.

• 20 Apr 09:00
    - 17:45

CERiM Annual Conference - Contestation of Expertise in the European Union

The second Annual CERiM Conference addresses the role and position of expertise and experts in the EU context of law and policy-making.

• 20 Apr 09:00
    - 17:45

CERiM 2nd Annual Conference

Contestation of Expertise in the European Union: Policy-making between evidence-based decision-making and post-truth politics

• 12 May 08:30
    - 19:30

Applied Biobased Materials Conference (ABC) 2017

On the 12h of May the Aachen-Maastricht Institute for Biobased Materials (AMIBM) will host its second international conference on Applied Biobased Materials (ABC). AMIBM, located on Brightlands Chemelot Campus in Sittard-Geleen, combines the forces of Maastricht University, RWTH Aachen University and Fraunhofer IME.

•   1819 May 09:00
    - 15:45
    Conference

"Coming Full Circle in a Challenging Environment"

Two-day conference the preliminary results of the ITN network TRANSMIC (Transnational Migration, Citizenship and the Circulation of Rights and Responsibilities).

•   2627 Sep
  • 15 Dec 10:00
    - 17:30

Globalization as a Challenge to National Sovereignty

De 2017 Staatsrechtconferentie te Maastricht zal zich buigen over de vraag welke betekenis soevereiniteit heeft in de hedendaagse wereld. Dat betekent dat we niet alleen zullen kijken naar de vraag wat soevereiniteit is of betekent, welke betekenis of betekenissen het begrip kan hebben, maar ook of en hoe nationale soevereiniteit en daaraan gekoppelde democratie en legitimiteit verenigbaar zijn dan wel verenigd kunnen worden met de trends van globalisering en Europeanisering op velerlei gebied.

Subscribe to Events