• eurocrim.png

ITEM’s study regarding outlaw motorcycle gangs in the Meuse-Rhine Euregion presented at Criminology conference

22-08-2016

ITEM’s study regarding outlaw motorcycle gangs in the Meuse-Rhine Euregion will be discussed at the 16th Annual conference of the European Society of Criminology in Münster, Germany.

• Comparative Government ook in Luzern

04-08-2016

De staf van het Maastrichtse MI zal dit najaar voor de tweede keer de mastercursus Comparative Government verzorgen aan de rechtenfaculteit van de universiteit van Luzern. Deze samenwerking bevalt beide partijen uitstekend en geeft ons kans om onze expertise op het vergelijkende staatsrecht te delen met een grotere groep (internationale) studenten. De docenten die in Luzern zullen doceren zijn Aalt Willem Heringa, Sascha Hardt en Thu Hoai Nguyen.

Subscribe to News