5 April 2016

Clemens van Blitterswijk appointed member of the Royal Holland Society of Sciences and Humanities

The Royal Holland Society of Sciences and Humanities (KHMW) has appointed Maastricht University's Clemens van Blitterswijk as one of its newest members. The KHMW appointed a total of thirty-six new members from Dutch universities. Blitterswijk is a professor of Tissue Engineering at Maastricht University's MERLN Institute. He was invited to become a member by the KHMW due to his exceptional professional qualities.

The Royal Holland Society of Sciences and Humanities, the oldest learned society in the Netherlands, was founded in 1752 as the 'Dutch Society of Sciences' with the aim of fostering science in the broadest sense of the word. The activities of this society unites representatives from the business and scientific communities.

Noot voor de pers

Voor meer informatie over de inhoud van dit persbericht kunt u terecht bij Josephine Dols, tel. 043 388 5243, e-mail josephine.dols[at]maastrichtuniversity[dot]nl

De afdeling persvoorlichting van de UM is bereikbaar via 043 388 5222, e-mail pers[at]maastrichtuniversity[dot]nl. Voor urgente zaken buiten kantooruren: 06 245 57 245. De persberichten van de Universiteit Maastricht staan op internet: www.maastrichtuniversity.nl/pers.