• 21 Nov 10:00
    PhD Defence

PhD conferral Mr Clovis Freire, MSc.

“Diversification and Structural Economic Dynamics”

• 21 Nov 18:00
    - 21:30

Training Professionele Ethiek voor Financials

Financiële professionals hebben de plicht zich bij de uitoefening van hun beroep te houden aan de hoogste gedragsnormen, om zo de hoogst mogelijke kwaliteit en aanzien van het beroep te borgen en uit te dragen. Er zijn verschillende gedragscodes die mede richting geven aan het handelen van financials.

• 23 Nov 13:30
    - 17:00

Masterclass Governance: Governance & Cultuur

Net als in andere sectoren worden aan de governance van de culturele sector steeds hogere eisen gesteld. Er moet voldaan worden aan de governancecode, bestuurders en toezichthouders moeten professionaliseren, incidentele missers zijn voor politiek en pers aanleiding om de hele sector als ‘slecht’ af te schilderen.

• 24 Nov 16:30
    Inaugural lectures & valedictory lectures

Inaugural lecture Ms prof.dr. Wendy Smits

“De opmars van flexibele arbeid: gevolgen voor mens, organisatie en maatschappij’

• 29 Nov
    Study information

Experience Day SBE - 29 November 2017

An “Experience Day at SBE” will allow you to get a real feel of what it’s like to study at Maastricht University School of Business and Economics.

• 30 Nov 13:30
    - 17:00

Masterclass Governance: Evaluatie en reflectie toezichthouders

In de Masterclass Evaluatie en Reflectie van Toezichthouders wordt beschreven hoe een evaluatie het beste toegaat en wat daarvoor komt kijken. We gaan in op verschillende methoden en op randvoorwaarden.

• 1 Dec 12:00
    PhD Defence

PhD conferral Ms Judith Künneke, MSc.

“Talent Identification and Development: A Management Control Perspective”

• 6 Dec
    Study information

Experience Day SBE - 6 December 2017

• 6 Dec 14:00
    PhD Defence

PhD conferral Mr Johannes M.A. Telg, MSc.

“Mixed Causal-Noncausal Models; Identification, Estimation and Inference”

• 12 Dec 15:30
    PhD Defence

PhD conferral Mr Pierfrancesco Guarino, MSc.

"Essays on epistemic game theory"

Subscribe to Events