Symposium-Masterclass 'Onbezorgd smullen van vlees, vis, groenten en fruit, kan dat nog?
Recent konden wij in de media lezen dat topkok Ferran Adrià van El Bulli in Barcelona wereldberoemd werd als “reageerbuiskok” die hemelse smaken kon toveren uit een simpel spruitje, terwijl hij via de achterdeur van zijn kooklaboratorium stilletjes een reeks verdachte, ziekmakende smaakstoffen en andere toevoegingen zijn keuken in loodste.
Kloppen deze en vele andere verdachtmakingen en angstmakerij wel? Kun je nog wel gewoon een lekker maaltje eten zonder zorgen, met volle teugen genieten van je zintuigen die je vertellen mmm, heerlijk en ook nog gezond? Laat u verleiden en kom luisteren!
Programma en aanmelden
UM School of Business and Economics
Het symposium is een jubileum samenwerkingsverband tussen Maastricht University 40 jaar en Les Tables Maastricht 20 jaar, en is bestemd voor iedereen die vragen over voeding krijgt: diëtisten, voedingskundigen, voedingsconsulenten, gewichtsconsulenten, chefs, koks, restaurateurs, zorgmanagers, maar ook food-bloggers en pers.
Also read
-
01 Nov13:00 - 20:00
32nd Maastricht Fiscal Symposium
The fiscal employment relationship and the enforcement of the Law DBA as of 2025