23 mei 2017

Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

Drie teams van de Health Food Innovation Management Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.

Een kleine impressie van de winnaars en hun producten

About HFIM

De Health Food Innovation Management-master is een uniek programma, het enige programma in zijn soort ter wereld. Het multidisciplinaire curriculum is op maat gemaakt voor de professionele eisen van werkgevers uit de voedingsindustrie. je zult vakken volgen als: biomedical sciences and nutrition, food regulation, consumer behaviour, entrepreneurship, business and marketing.

Door elementen van bedrijfskunde en mangement te combineren met voedingsinnovatie en gezondheidswetenschap, leveren wij een opleiding die je perfect voorbereid op een succesvolle toekomst.

De opleiding overbrugt het hele proces van voedselinnovatie, met een focus op het verbeteren van consumentengezondheid en voorkomen van ziektes.