Contact

Maastricht University Language Centre contact

Talencentrum informatiebalie

De Informatiebalie van het Studentenservicecentrum (SSC) de plek waar klanten van het Talencentrum terecht kunnen met vragen over het aanbod op de website. De baliefunctie bij de UB-locaties zijn niet meer beschikbaar voor zaken die het Talencentrum aangaan.

Vacatures

Het Talencentrum is altijd op zoek naar docenten Engels en Nederlands die op freelancebasis werken en flexibel inzetbaar zijn. Geïnteresseerde kandidaten moeten in Nederland wonen en er mogen werken. Ben jij een gekwalificeerde docent met een academische opleiding Engels of een opleiding tot Docent NT2 (Nederlands)  en aantoonbare ervaring met de doelgroep? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren. Je kunt je sollicitatie en CV mailen naar secretary-lc@maastrichtuniversity.nl. Hier kun je ook terecht voor meer informatie over freelance mogelijkheden.

Verdere openstaande vacatures bij de Universiteit Maastricht (UM) worden gepubliceerd op de website van Academic Transfer, een landelijke vacaturesite van Nederlandse universiteiten, onderzoeksinstellingen en academische ziekenhuizen.