header_honours_prog.jpg

Excellentie- en honoursprogramma's

Voor studenten die meer willen en meer kunnen biedt de Universiteit Maastricht excellentie- en honoursprogramma’s. Sommige van deze programma’s omvatten je hele bacheloropleiding. Andere honoursprogramma’s starten, terwijl je al aan je bachelor of master bent begonnen.

 

Ben je geïnteresseerd in een excellentie- of honoursprogramma? Dan weet je dat deelname jou een voorsprong geeft op de andere studenten en ook dat je excellent moet presteren en veel extra uren naast je studie spendeert aan lezingen, workshops en bijvoorbeeld onderzoek.

Universiteitsbreed honoursprogramma voor bachelorstudenten

MaRBLe
 

Via het Maastricht Research Based Learning programma, kortweg MaRBLe, bieden wij getalenteerde derdejaars bachelor studenten de mogelijkheid om een ​​eigen onderzoeksproject uit te voeren. Je wordt begeleid door ervaren academisch personeel dat je helpt je kritische denk- en onderzoeksvaardigheden verder te ontwikkelen. Dit zal je helpen je voor te bereiden op een carrière in wetenschappelijk onderzoek of onderzoeksfuncties in het bedrijfsleven.

Meer over MaRBLe

Universiteitsbreed honoursprogramma voor masterstudenten

Apply for PREMIUM

PREMIUM
 

Wil je net dat extraatje krijgen door tijdens je studie praktijkervaring op te doen? Het PREMIUM honoursprogramma helpt je ervaring op te doen en de vaardigheden te ontwikkelen waar werkgevers naar op zoek zijn. Als onderdeel van een team studenten en onder begeleiding van onze wetenschappelijke staf werk je vijf maanden aan een praktijkopdracht voor een bedrijf, NGO of onderwijsinstelling. Daarnaast werk je aan een persoonlijk ontwikkelingsplan, krijg je intensieve individuele coaching en volg je masterclasses en workshops. Dit alles duurt ongeveer 250 uur, maar het levert u een leven lang voordeel op. Ben jij klaar voor de PREMIUM-uitdaging?

Meer over PREMIUM