ICT voorzieningen

De UM biedt allerlei ICT voorzieningen aan studenten, medewerkers en gasten. Denk hierbij aan WiFi, geavanceerde mogelijkheden om te printen, UM accounts en een eigen desktopomgeving.

Alle diensten van ICTS

Een overzicht van alle diensten die ICTS levert kun je vinden op onze ICTS Self-Service Portal.

Handleidingen en informatie

ICTS Servicedesk biedt handleidingen voor verschillende situaties.

Bezoek onze Self-Service Portal voor een volledig overzicht van onze diensten (login vereist).

Onderhoud, Storingen en IT projecten

Raadpleeg onze Storingen pagina voor actuele storingen en de ICTS onderhoudskalender voor gepland onderhoud en onderbrekingen.

Een overzicht van actuele IT projecten kunt u hier vinden.

Cybersecurity

Spelregels en beleid over het gebruik van ICT diensten. Lees meer.

E-mail en Calendar

Op onze ICTS Self-Service Portal vind je alles over het instellen van je mailprogramma en standaard UM-webinstellingen (alleen Engels).

E-mail
FAQ - E-mail
Ecosia zoekmachine
Email - Tien tips voor gezond email gedrag

Internet en WiFi

Op onze ICTS Self-Service Portal vind je alles over het instellen van je online verbinding (alleen Engels).

Een WiFi verbinding maken
Een VPN verbinding maken
Snelstart Eduroam
WiFi voor gasten (eVA)

Printen

Op onze ICTS Self-Service Portal vind je alles over het instellen van de mogelijkheden om te printen; (alleen Engels).

Handleidingen printen
Printtegoed opwaarderen
Help center printen, kopiëren, scannen en verzenden

Software en Applicaties

Op onze ICTS Self-Service Portal vind je alles over het werken op computers van de UM (alleen Engels).

Athena Desktop
Verbinden met VDI/ Studentendesktop
Software voor thuisgebruik
Thuis je UM-mappen koppelen

Dataopslag

Op onze ICTS Self-Service Portal vind je alles over beschikbare dataopslagmogelijkheden (alleen Engels).

Dataopslagmogelijkheden

Account en MFA

Op onze ICTS Self-Service Portal vind je alles over je account. Wil je je wachtwoord wijzigen omdat je het kwijt bent of omdat het gewoon de hoogste tijd is, dan kan dat hier.

Verander je wachtwoord
Beheer je account
Multi Factor Authenticatie