UM SPORT

UM SPORT, onderdeel van het Studenten Service Centrum, is de sportafdeling van de Universiteit Maastricht. Studenten, medewerkers en alumni komen hier samen om te sporten tegen student-vriendelijke prijzen. Van Zumba en ClubPower tot Ultimate Frisbee en Schermen – met meer dan 50 verschillende sporten om uit te kiezen biedt UM SPORT voor ieder wat wils. Alle lessen worden zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven, dus iedereen kan meedoen.

Geen aankomende evenementen

Universitair Sportcentrum

Het Universitair Sportcentrum (USC) is de sportaccommodatie van de Universiteit Maastricht (UM). Het is de plek voor alle indoor sporten bij UM. Het USC heeft verschillende sportzalen en studio’s waarin veel verschillende groepslessen en teamsporten kunnen worden aangeboden. Daarnaast heeft het gebouw ook 950 m2 aan fitnessruimtes, drie squashbanen en een klimwand van 11 meter. Maar het USC is niet alleen een plek waar je naartoe kan om te sporten. De ‘bring your own device’ Learning Spaces zijn een goede plek om te studeren of groepswerk te doen. Bij de Food Truck die buiten voor het USC staat krijg je heerlijke koffie een brooedjes. Ook kun je de UM SPORT balie, FysioStofberg  en Sportraad MUSST in het gebouw vinden.

UM SPORT op sociale media

  • Foto door UM Sports

   CLUBPOWER @ UM SPORTS
   ClubPower/Body Pump is for just about everybody who wants to add strength training into their aerobic workout. The simplicity of the class makes ClubPower a great starting point to develop strength and confidence.
   Every day in the week!

   20 uur 20 min geleden
  • Foto door UM Sports

   BACHELORS OPEN DAY
   Meet our UM SPORTS promotion team at the information market on student life in Maastricht. #UMBOD18 #maastrichtuniversity

   1 dag 1 uur geleden
  • Foto door UM Sports

   Meet our instructors Nadine Chudy and Lieke de Wit.
   They are calling for physically inactive students to join the Move more, Feel better programme this spring.
   Visit the University Sports Centre to get more information the content and application:
   - Friday 23 February 13.00-15.00 hrs
   - Tuesday 27 February 12.30-14.00 and 16.00-17.30 hrs
   - Wednesday 28 February 17.00-19.00 hrs

   Only €20 to participate this 8 week programme and no UM SPORTS membership required.
   Let's get fitter together! ace[at]maastrichtuniversity[dot]nl

   2 dagen 18 uur geleden