UM SPORT

UM SPORT, onderdeel van het Studenten Service Centrum, is de sportafdeling van de Universiteit Maastricht. Studenten, medewerkers en alumni komen hier samen om te sporten tegen student-vriendelijke prijzen. Van Zumba en ClubPower tot Ultimate Frisbee en Schermen – met meer dan 50 verschillende sporten om uit te kiezen biedt UM SPORT voor ieder wat wils. Alle lessen worden zowel in het Engels als in het Nederlands gegeven, dus iedereen kan meedoen.

Geen aankomende evenementen
Geen aankomende evenementen

Universitair Sportcentrum

Het Universitair Sportcentrum (USC) is de sportaccommodatie van de Universiteit Maastricht (UM). Het is de plek voor alle indoor sporten bij UM. Het USC heeft verschillende sportzalen en studio’s waarin veel verschillende groepslessen en teamsporten kunnen worden aangeboden. Daarnaast heeft het gebouw ook 950 m2 aan fitnessruimtes, drie squashbanen en een klimwand van 11 meter. Maar het USC is niet alleen een plek waar je naartoe kan om te sporten. De ‘bring your own device’ Learning Spaces zijn een goede plek om te studeren of groepswerk te doen en bij sportcafé Rivazza krijg je heerlijke koffie en gezonde snacks. Ook kun je de UM SPORT balie, FysioStofberg  en Sportraad MUSST in het gebouw vinden.

UM SPORT op sociale media

  • Foto door UM Sports

   It’s beginning to look a lot like Christmas.. Also at UM SPORTS! Can you guess how many Christmas Balls are in the tree? Write down your answer on a ticket and win great prizes!🎄✨🎅🏼
   #christmas #maastrichtuniversity #umsports

   1 dag 3 uur geleden
  • Foto door UM Sports

   NOTE!
   Tomorrow (30-11) the Steps class of 18.30-19.00 is cancelled.
   Instead you can join the Body&Mind Mix of 18.30-19.00. This class is extended and will be given in the Exercise Studio.

   1 week 5 dagen geleden
  • December is almost here. What are your sports intentions this Holiday season?🎄✨❄️

   1 week 6 dagen geleden