D&I Netwerken en gerelateerde organisaties

Sluit je aan!

Er zijn veel organisaties en netwerken aan de UM en in Maastricht die communities samen kunnen brengen door middel van evenementen, initiatieven en projecten. Sommige zijn actief betrokken bij het versterken van diversiteit en het inclusiever maken van de UM.

Op deze pagina vind je meer informatie over deze organisaties: wie ze vertegenwoordigen, wat ze bieden en hoe je je kunt aansluiten.

Diversity colour hands

Andere studentenorganisaties

Ben je op zoek naar een overzicht van alle studentenorganisaties in Maastricht? Bekijk dan dit overzicht.

Ben je geïnteresseerd in het starten van een organisatie of zoek je ondersteuning bij het runnen ervan? Kijk dan op de digitale Student Initiative Helpdesk (SIH), of neem contact op met de SIH coordinator.

CIAO Kenniscentrum

Het Centrum Inclusieve ArbeidsOrganisatie (CIAO) is een instituut van de Universiteit Maastricht dat is opgericht in nauwe samenwerking met het Uitvoeringsinstituut WerknemersVerzekeringen (UWV)..

Het CIAO biedt een kennisplatform aan alle partijen die professioneel werken aan het bevorderen van duurzame arbeidsparticipatie. Het platform is er voor zowel werkenden als werkzoekenden en vooral voor hen die niet in staat zijn zelfstandig deel te nemen aan de huidige arbeidsmarkt. Om dit te bevorderen doet het CIAO wetenschappelijk en praktijkgericht onderzoek. Ook ontwikkelt het centrum diverse praktische instrumenten.

Omdat duurzame arbeidsparticipatie en inclusie op de werkvloer loont, wil CIAO het aantal inclusieve organisaties vergroten. Daarom willen we onze kennis en expertise delen met zowel professionals als organisaties, zodat zij optimaal profiteren van de diversiteit in talent op de arbeidsmarkt.

Website: www.inclusiveworkredesign.com

CIAO