Talencentrum

Maastricht University’s talencentrum biedt taalcursussen, taaltoetsen en speciale schrijf- en presentatietrainingen voor studenten, medewerkers en externe cliënten. Ons doel is om onze klanten te helpen effectief te communiceren in een internationale omgeving. Studeer je aan de Universiteit van Maastricht, ben je een UM-medewerker of ben je medewerker van een extern bedrijf? In het menu hieronder kun je informatie vinden over de diverse programma’s en diensten die wij aanbieden.

Welke taal wil jij leren?

Til je taalvaardigheid naar een hoger plan

  • Het cursusaanbod Nederlands, Social Dutch en Moderne Vreemde Talen dat van start gaat in het voorjaar staat vanaf 1 december open voor inschrijving. 

  • Je kunt je nu nog inschrijven voor de webgebaseerde cursus Italiaans en Portugees.
  • Als gevolg van de COVID-19 voorzorgsmaatregelen zal het Talencentrum de meeste groepscursussen in het voorjaar van 2022 online blijven geven. 
  • Op ons online inschrijvingsformulier staan alleen de cursussen en groepen vermeld die nog plaatsen beschikbaar hebben en/of een actieve wachtlijst hebben. Denk er aan tijdig een afspraak te maken voor een intake gesprek mocht dit nodig zijn.
  • Wil jij meer weten over de verschillende startdata van onze cursussen? Kijk dan op het jaaroverzicht.

Volg het Talencentrum op LinkedIn