Het Studium Generale

sg team v2

Omdat de samenstelling van het Studium Generale team deels is vernieuwd, stellen we ons aan het begin van dit academische jaar graag voor. Het nieuwe hoofd van het bureau Rob van Duijn gaat samen met de programmamedewerkers Jaap Janssen en nieuweling Barbara Strating de komende jaren zorgdragen voor een breed academisch programma over boeiende onderwerpen van goede sprekers voor iedereen binnen en buiten de universiteit. Zij kunnen dit echter niet zonder de logistieke en secretariële ondersteuning van Elian Stassen, het werk van de pr en communicatiemedewerker Marlène van Willigenburg en de hulp van de studentmedewerker Jamie Hendrickx.

Met dit hechte team streven we ernaar u een rijk en divers programma aan te bieden
van lezingen, debatten en collegereeksen. Het seizoen trappen we weer af met het unieke PAS-festival. Wij hopen veel mensen terug te zien en nieuwe geïnteresseerden te verwelkomen. Spreek ons gerust aan, we kunnen niet zonder de betrokkenheid van het publiek.

Wekelijkse nieuwsbrieven
Wilt u op de hoogte blijven van ons programma? Schrijf u hier in voor de wekelijkse nieuwsbrief of wordt vrienden via Facebook.

Archief
Lezingen terugkijken of powerpoints doornemen van vorige lezingen kan in ons archief.