Alumni

Updates

Bericht voor alumni: Alumni Portal

De Alumni Portal is vanwege werkzaamheden offline vanaf dinsdag 28 april 2020 tot nader bericht. Zodra de portal weer online is, dan informeren we je hierover.
 

Bericht voor alumni: wachtwoorden Alumni Portal

We hebben van alumni vragen binnengekregen over het wijzigen van hun wachtwoorden. De accounts en wachtwoorden voor zowel het lifelong alumni-account (@alumni.maastrichtuniversity.nl) als de Aumni Portal zijn niet getroffen door de cyberattack, maar zijn wel nog steeds geblokkeerd. Je kunt dus op dit moment niet je wachtwoord wijzigen. 

Welkom!

Afgestudeerd of gepromoveerd? Dan verwelkomen wij je graag in onze Alumni Community, een wereldwijd netwerk van ruim 70.000 afgestudeerden. Uit het oog betekent zeker niet uit het hart, integendeel. Wij willen graag met jou in contact blijven.

Via onze alumnikringen in Nederland, Europa en daarbuiten blijf je betrokken bij je oude universiteit, houd je contact met studiegenoten en vergroot je je professionele netwerk. Wij verwelkomen je graag bij een van onze vele bijeenkomsten.

um_alumni_day_2018-281.jpg

Agenda

Afgestudeerd? Log dan in op onze Alumni Portal

Het platform om in contact te blijven met UM alumni en je oude universiteit!

De Alumni Portal is vanwege werkzaamheden offline vanaf dinsdag 28 april 2020 tot nader bericht. Zodra de portal weer online is, dan informeren we je hierover. - Altijd al willen weten waar jouw oud-klasgenoten terecht zijn gekomen? Ben je geïnteresseerd in alumni evenementen in jouw regio? Wil je in contact blijven met jouw Alma Mater? Meld je dan nu aan op het Maastricht University Alumni Portaal, een nieuw online platform dat jou de mogelijkheid biedt om in contact te blijven met Maastricht University en mede alumni. Het alumni portaal biedt de volgende mogelijkheden:

  • Opzoeken van andere alumni
  • Registreren voor alumni bijeenkomsten
  • Inschrijven voor nieuwsbrieven en magazines

Heb je je nog niet eerder aangemeld op de Alumni Portal? Stuur ons een e-mail (alumni[at]maastrichtuniversity[dot]nl) zodat we je je unieke registratiecode kunnen toesturen! Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, geboortedatum en het liefst ook je studentnummer i.v.m. veiligheid.

( Privacyreglement

Alumni, Made in Maastricht