Alumni

Welkom!

Afgestudeerd of gepromoveerd? Dan verwelkomen wij je graag in onze Alumni Community, een wereldwijd netwerk van ruim 80.000 afgestudeerden. Uit het oog betekent zeker niet uit het hart, integendeel. Wij willen graag met jou in contact blijven.

Via onze alumnikringen in Nederland, Europa en daarbuiten blijf je betrokken bij je oude universiteit, houd je contact met studiegenoten en vergroot je je professionele netwerk. Wij verwelkomen je graag bij een van onze vele bijeenkomsten.
 

 

 

 

um_alumni_day_2018-281.jpg

Afgestudeerd? Log dan in op onze Alumni Portal

Het platform om in contact te blijven met UM alumni en je oude universiteit!

Altijd al willen weten waar jouw oud-klasgenoten terecht zijn gekomen? Ben je geïnteresseerd in alumni-evenementen in jouw regio? Wil je in contact blijven met jouw Alma Mater? Meld je dan nu aan op de Maastricht University Alumni Portal, een nieuw online platform dat jou de mogelijkheid biedt om in contact te blijven met Maastricht University en mede-alumni.

De UM Alumni Portal biedt de volgende mogelijkheden:

  • Vind andere alumni
  • Registeer je voor alumnibijeenkomsten
  • Schrijf je in voor nieuwsbrieven en magazines
  • Wijzig je gegevens en blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Heb je je nog niet eerder aangemeld op de Alumni Portal? Stuur ons een e-mail (alumni[at]maastrichtuniversity[dot]nl) zodat we je je unieke registratiecode kunnen toesturen! Vermeld in de e-mail je voornaam, achternaam, geboortedatum en geboorteplaats i.v.m. veiligheid.

( Privacyreglement

Agenda

Alumni, Made in Maastricht