13 okt 2018

Bachelor Open Dag

Kom meer te weten over een van de meest internationale universiteiten in Europa, ervaar onze unieke manier van onderwijs, leer meer over de opleiding die jij leuk vindt en ontdek onze mooie stad.

Bezoek ons

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar International Classroom en de unieke, kleinschalige aanpak van het onderwijs. Het Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) benadrukt de vaardigheden die je nodig hebt op de arbeidsmarkt van de 21ste eeuw. Denk hierbij aan kritisch denken, het durven nemen van initiatieven, maar ook aan nieuwsgierigheid en creativiteit. Onder leiding van een ervaren tutor analyseer je, in internationaal samengestelde groepen, relevante en complexe problemen en probeer je hier een oplossing voor te vinden.

Wat kun je verwachten van de Bachelor Open Dag?

• Informatiesessies over de opleiding die jij leuk vindt
  • Informatie over Probleemgestuurd Onderwijs, toelating en collegegelden
  • Vragenronde met medewerkers, studenten en alumni van de UM
  • Speciale informatiesessies voor ouders (alleen in het Nederlands)
  • Rondleiding door de stad en enkele UM-gebouwen

In het hart van Europa

Je bent binnen:

• 4 uur in Londen of Parijs
  • 2-3 uur in Amsterdam, Frankfurt of Luxemburg
  • 1-2 uur in Brussel, Keulen of Antwerpen

Heb je interesse in de numerus fixus opleidingen Psychologie/Psychology en/of Geneeskunde/International Track in Medicine en wil je in september 2019 met je opleiding beginnen? Kom dan naar de Bachelor Open Dag op 13 oktober 2018.
Start je in 2020 of later? Dan verwelkomen we je voor bovenstaande opleidingen graag op de Bachelor Open Dag op 9 februari 2019.