23 mrt
09:30 - 15:00

Master Open Dag

Je bent van harte welkom op onze Master Open Dag op 23 maart 2024. Kom ervaren hoe het is om in Maastricht te studeren. Wij helpen je graag bij je studiekeuze.
 

Ontvang een seintje als de registratie open is

Laat je e-mailadres achter, dan sturen we je een bericht wanneer je je kunt aanmelden voor de Master Open Dag. Ook houden we jou op de hoogte van het laatste nieuws omtrent de open dag.

Na aanmelding krijg je toegang tot ons platform. Daarop kun je je dag kunt plannen en sessies kiezen. Inschrijving is verplicht en sommige sessies zitten snel vol.
 

Wat kun je verwachten?
 

  • neem deel aan presentaties van alle masteropleidingen
  • kom meer te weten over toelatingseisen en carrièrevooruitzichten
  • stel je vragen aan academische medewerkers, studenten en studieadviseurs 
  • maak kennis met ons unieke Probleemgestuurd Onderwijs (PGO)
  • ontdek onze campussen en natuurlijk de stad Maastricht

 

-Lees verder onder de video.-

Onze studentenstad Maastricht

Maastricht staat bekend om de gezelligheid, het goede leven en het prachtige historische centrum. Als thuisbasis van een universiteit, een hogeschool, een conservatorium, kunstacademie en toneelschool, beschikt Maastricht over een grote en diverse internationale studentengemeenschap. En bijna alles is op fietsafstand, wel zo handig!

Vragen?
Neem dan contact op via:
mastersopenday@maastrichtuniversity.nl 
Voor inhoudelijke vragen over studieprogramma's:
study@maastrichtuniversity.nl

 Volg ons op Instagram

Onze unieke manier van onderwijs

De Universiteit Maastricht (UM) staat bekend om haar International Classroom en de unieke, kleinschalige aanpak van het onderwijs. Het Probleemgestuurd Onderwijs (PGO) benadrukt de vaardigheden die je nodig hebt op de arbeidsmarkt van de 21ste eeuw. Denk hierbij aan kritisch denken, het durven nemen van initiatieven, maar ook aan nieuwsgierigheid en creativiteit.

Onder leiding van een ervaren tutor analyseer je, in internationaal samengestelde groepen, relevante en complexe problemen en probeer je hier een oplossing voor te vinden.

"Ik vond de stad vriendelijk en de vlaai heerlijk. De presentaties waren goed en boeiend. Mijn eerste indruk hier is uitstekend.” 

Feedback na een vorige Master Open Dag

Onze locaties - Master Open Dag

Master's Open Day locations

Contact

Als je nog vragen hebt, kun je ons altijd bereiken via:
 study@maastrichtuniversity.nl
 +31 43 388 53 88