1 mei 2019
Hub voor Nederlandse en Amerikaanse bedrijven in de life sciences

Vestiging Brightlands Maastricht Health Campus in Life Sciences 'hot spot' Californië

Brightlands Maastricht Health Campus heeft op maandag 29 april een vestiging geopend in de business accelerator van de Universiteit van Californië in Irvine aan de Amerikaanse westkust. Dit is een concreet vervolg op de samenwerkingsovereenkomst die collegevoorzitter Martin Paul van de Universiteit Maastricht en zijn counterpart van University of California, Irvine in oktober 2018 hebben ondertekend. De samenwerking is gericht op gemeenschappelijk wetenschappelijk onderzoek in de regeneratieve geneeskunde (zoals het kweken van cellen, weefsels en organen in het lab), een gebied waarop beide universiteiten excelleren.