Registratie start 27 maart

Uitnodiging EU Maastricht Debate 2024

Vooruitlopend op de Europese Parlementsverkiezingen in juni nodigen Studio Europa Maastricht en POLITICO je van harte uit voor het Maastricht Debat 2024. De derde editie van dit grote politieke debat vindt plaats op maandag 29 april in het Theater aan het Vrijthof. 

Registratie mogelijk vanaf 27 maart

In aanloop van wat naar verwachting een van de meest invloedrijke verkiezingen van 2024 wordt, zetten we de kandidaten die Europa gaan leiden op het podium om jouw vragen te beantwoorden, zodat jij kunt beslissen hoe je je stem wilt uitbrengen. Elke kandidaat voor het ambt van voorzitter van de Europese Commissie vertegenwoordigt zijn eigen politieke partij op het podium in Maastricht, de geboorteplaats van het Verdrag van Maastricht dat in 1992 de Europese Unie oprichtte. Voor en na het debat kun je deelnemen aan het Europese verkiezingsfestival op het Vrijthof. De volledige line-up en activiteiten vind je hier

UM-studenten en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om zich aan te melden voor het debat. Registratie opent op 27 maart om 09:00 uur. Wie het eerst komt, het eerst maalt! 

Wees er snel bij als je deze unieke ervaring niet wilt missen! Het aantal plaatsen is beperkt en vorige edities waren snel uitverkocht. Als je geen plaats hebt kunnen bemachtigen, kun je je inschrijven voor onze wachtlijst. Je ontvangt automatisch bericht wanneer er een plaats beschikbaar is.

Op 29 april gaat de accreditatie open om 16:15 en blijft toegankelijk tot 17:00, gelijktijdig met de opening van het festivalterrein. Zorg dat je tussen deze tijden langskomt om je te registreren en je persoonlijke polsbandje te krijgen. Neem je ID mee. 

Voor verdere vragen over dit evenement kun je contact met ons opnemen via e-mail maastrichtdebate24@studioeuropamaastricht.nl) telefoon +31 (0)43 388 46 90.

Maastricht Debate 2024

Lees ook