Faculteit der Rechtsgeleerdheid runner-up in internationale finale ICCC 2022

Van 19 tot en met 23 april vond de internationale finale van de International Client Consultation Competition plaats, georganiseerd door Swansea University in Cardiff, Wales. Helaas was de competitie helemaal online. Maar het Nederlandse team, bestaande uit eerstejaars (!!!) European Law School studenten Dylan Andrian en Vinca Poerawinata (zie foto), heeft een uitstekende prestatie geleverd.
(De rest van het bericht is alleen beschikbaar in het Engels)

Law_finals ICCC 2022

Nadat ze in de eerste drie rondes alle andere teams achter zich hadden gelaten (zes landen), wonnen ze ook de halve finale van Schotland en Noord-Ierland. Uiteindelijk moesten ze alleen hun meerdere erkennen in het Canadese team, maar niet voordat ze uitvoerig werden geprezen door de internationale jury. Wij feliciteren het team en hun fantastische coach Agustín Parise van harte met dit mooie resultaat!

En volgend jaar? In 2023, zal de internationale finale plaatsvinden op onze faculteit! On campus! We garanderen iedereen dat dit een niet te missen gelegenheid wordt, dus blijf op de hoogte!

 Lees meer over deze competitie

Lees ook

  • Hoe kan én moet de overheid reageren op de huidige lage deelname aan het vaccinatieprogramma? Is drang, of zelfs dwang te rechtvaardigen? Op die vragen geeft het boek Inducing Immunity? Justifying Immunization Policies in Times of Vaccine Hesitancy antwoorden.

  • Vorige maand kreeg Dr. Konrad Kollnig een AiNed Fellowship toegewezen voor zijn onderzoeksproject RegTech4AI. Het project combineert expertise op het gebied van recht en technologie om regelgevingstechnologieën te ontwikkelen voor burgers, handhavingsinstanties en bedrijven op het gebied van...

  • De Faculteit der Rechtsgeleerdheid (FdR) van de Universiteit Maastricht (UM) kreeg in de recente toewijzing van beurzen binnen het AiNed Fellowship programma een Fellowship toegekend voor een onderzoeksproject van Dr. Konrad Kollnig. Met het project ‘RegTech4AI: Pioneering Regulatory Technologies...

Meer nieuws