14 mei 2019
ITEM Event

Studentendebat met Europarlementariërs

De Europese verkiezingen komen er weer aan. In de week van 21 tot 28 mei 2019 mag elke Europese inwoner boven de 18 jaar zijn of haar stem laten horen.

De inschrijvingen zijn gesloten
De inschrijvingen voor het debat zijn gesloten. Houd er rekening mee dat alleen het op aanwezig zetten bij het Facebook evenement niet voldoende is en niet geldt als een registratie voor het debat. Hiervoor moet je je ingeschreven hebben via het registratieformulier in de eerder gepubliceerde link.

Je kunt je wel nog op de wachtlijst laten geplaatst voor als studenten, die zich hebben ingeschreven, niet aanwezig kunnen zijn. Je kan dit doen door een e-mail te sturen naar pim.mertens[at]maastrichtuniversity[dot]nl. Je ontvangt een e-mail als er een plek beschikbaar komt. Houd het Facebook evenementenpagina in de gaten voor updates en meer informatie.

Contact
    Voor vragen kun je contact opnemen met Pim Mertens via; pim.mertens[at]maastrichtuniversity[dot]nl

Over ITEM

Expertisecentrum ITEM is de spil van onderzoek, advisering, kennisuitwisseling en trainingsactiviteiten omtrent grensoverschrijdende mobiliteit en samenwerking. De uitdagingen waarmee de landen van de Europese Unie door de toenemende globalisering van de economie en internationalisering van de samenleving nu en in toekomst geconfronteerd worden, zijn groot. ITEM is een interdisciplinair instituut, opgezet vanuit de Universiteit Maastricht, in samenwerking met Zuyd Hogeschool, NEIMED, de Provincie Limburg, de Gemeente Maastricht en de Euregio Maas-Rijn.