Student Initiative Helpdesk

Het studentenleven zou in Maastricht niets zijn zonder haar studentenorganisaties. Daarom is het zo belangrijk dat deze organisaties genoeg ondersteund worden! 

UM heeft de Student Initiative Helpdesk (SIH) opgezet om informatie voor studentenorganisaties te centraliseren en het contact en ondersteuning tussen UM en deze organisaties te verbeteren. 

Of je nou een meer ontwikkelde organisatie bent of een idee hebt voor een initiatief, je kan altijd contact zoeken met de SIH. Je kan enige moeilijkheden of vragen die je hebt als organisatie opbrengen; vragen over legale of financiële zaken, kantoorruimtes, hulpmiddelen  en nog meer! Je kan contact zoeken met de SIH als je meer wilt weten over het opzetten van een stichting of vereniging. Maar je kan ook vragen stellen over het organiseren van een evenement. Voel je vrij om in contact te komen!

Op de website kan je veel informatie vinden over verschillende aspecten van het ontwikkelen van je organisatie. 
sihmaastricht.nl

Elke dinsdag is er tussen 9.30 en 12.30 een SIH-inloopspreekuur, geen afspraak nodig. Ga naar kamer B0.01 op de Bonnefantenstraat 2 (gebouw van Studenten Service Centre) en stel je vragen aan de SIH-coördinator.

Voordat je iets nieuws start, is het handig om op de website van het Student Services Centre (SSC) te checken of er al een vergelijkbare organisatie bestaat. 

Overzicht studentenorganisaties