Online Master Open Dag goed bezocht

Met ruim twee keer zo veel bezoekers als normaal was de online variant van de Master Open Dag van afgelopen zaterdag opnieuw een succes. De interesse kwam uit meer dan 100 landen. De top 5 bestond uit Nederland, België, Duitsland, Italië en Spanje. Het Verenigd Koninkrijk, voorheen een van de toppers, is om begrijpelijke redenen ver naar beneden gezakt.

Twee derde van de 4185 geregistreerde bezoekers kwam zaterdag ook virtueel opdagen. Het percentage is vergelijkbaar met dat van de laatste fysieke variant van de Master Open Dag. In de dagen daarvoor kwamen er ook al ruim duizend mensen een kijkje nemen, want het platform was al op dinsdag opengesteld. In totaal trok deze voorjaarseditie van het event 3781 bezoekers.

Gemiddeld werden zo’n 8 pagina’s bezocht. Men nam de tijd om de informatie goed tot zich op te nemen: ongeveer een kwartier per pagina. Enkele honderden mensen vulden het feedbackformulier in en met een waarderingscijfer van 8,3 mag de organisatie tevreden zijn. De sessies kregen op de dag zelf een 8,9.

Geregistreerde deelnemers kunnen nog tot en met dinsdag 16 maart het platform bezoeken. Zo kunnen ze de programma-presentatievideo’s en een aantal Q&A’s terugkijken.

De volgende Master’s Open Dag is op zaterdag 20 november 2021. Volg onze sociale media voor de laatste updates.

Lees ook

  • Het vernieuwd curriculum van Healthcare Policy, Innovation and Management

    De Authentieke Professionele Taken van het masterprogramma zijn verankerd in het curriculum, maar de programma-coördinatoren vinden het wel belangrijk dat studenten aan hun eigen pad kunnen werken. Dat gebeurt door electives of keuzeblokken aan te bieden en personaliseer je een deel van je opleiding...

    HPIM electives
  • Wie is er geïnteresseerd in wetenschap?

    Het UM Supermarktlab is een interdisciplinair educatief concept waarmee kinderen kennismaken met voedselinnovatie, gezondheid en duurzaamheid, én leren hoe je complexe, actuele vraagstukken vanuit verschillende perspectieven kunt benaderen. 

    Kokerelli