Een geslaagde en zonnige Bachelor Open Dag

Afgelopen zaterdag mocht de Universiteit Maastricht bijna 3100 aankomende studenten en hun ouders/verzorgers verwelkomen. De meeste bezoekers waren Nederlands, maar daarnaast werd de Bachelor Open Dag bezocht door mensen uit 56 verschillende landen.

Video impressie

Bezoekers kregen informatie over onze opleidingen, toelatingseisen en Probleemgestuurd Onderwijs en ze maakten kennis met het studentenleven in Maastricht. Hermien Miltenburg was er weer bij voor ouders die hun kinderen willen helpen bij het maken van de juiste studiekeuze.

95% van de bezoekers gebruikten de Maastricht University Open Dag app om in te checken en waardeerden de app met een 9,6 (van de 10). In de app staan ook links naar onze social media kanalen, waar momenten vastgelegd werden met #UMBOD18.

De Open Dag gemist?

Bezoek onze Virtuele Open Dag of de volgende Bachelor Open Dag op zaterdag 9 februari 2019. De volgende Master Open Dag is op zaterdag 17 november 2018.

Lees ook

  • Een maaltijd met vlees zorgt voor een snellere aanmaak van spiereiwitten dan een vegan maaltijd met dezelfde hoeveelheid eiwitten. Dat blijkt uit het onderzoek van Philippe Pinckaers van onderzoeksinstituut NUTRIM van het Maastricht UMC+. Pinckaers vergeleek als eerste de aanmaak van spiereiwitten n...

  • Aardbeving Marokko

    Aardbeving Marokko

    Wij zijn als UM-gemeenschap diep geraakt door de verwoestende aardbeving die Marokko heeft getroffen. We leven mee met iedereen die op wat voor manier dan ook getroffen is door deze ramp.

  • Op 25 oktober 2023 wordt voor de vijfde maal de Marc Cornelissen Brightlands Award uitgereikt. Tot 15 juni kunnen kandidaten zich hiervoor aanmelden. De award richt zich op iedereen in de grensregio Nederland-Duitsland-België, die bezig is aan een droom om de circulaire transitie te versnellen. Aan...

Meer nieuws