Higher Education Fair
Niet ge- definieerd

Bekijk hier het hele programma.

Master's Open Day locations

bus

Vervoer & parkeren

Openbaar vervoer

Je kunt Maastricht per trein bereiken vanaf elk Nederlands station of via het internationale knooppunt Liège-Guillemins in België - bezoek  NS of Arriva voor de dienstregeling, of 9292ov.nl voor een reisplanner inclusief stadsbussen.

Auto

Het zal drukker zijn dan normaal in de binnenstad als gevolg van een ander evenement dat plaatsvindt. We raden dus sterk af in de binnenstad te parkeren. We bieden gratis parkeerplaatsen aan op Universiteitssingel 40 in Randwyck (09.00 – 20.00). Informatie over het verkeer en parkeren in Maastricht kun je vinden op maastrichtbereikbaar.

Vliegtuig

Je kunt Maastricht bereiken met het openbaar vervoer vanaf diverse luchthavens.

Maastricht Aachen Airport (15 minuten met de bus)
  Eindhoven (1 1/2 uur met de bus en trein)
  Schiphol Amsterdam (2 1/2 uur met de trein)
  Weeze (2 1/2 uur met de bus en trein)
  Keulen / Bonn (2 1/2 uur met de trein)
  Düsseldorf (2 1/2 uur met de trein)
  Brussel Charleroi (1 1/2 uur met de bus en trein)
  Brussel Zaventem (1 1/2 uur met de trein)

Let op:

Vanwege werkzaamheden aan het spoor op 17 November, rijden er geen intercitytreinen tussen Sittard en Maastricht. Als je vanuit Utrecht, Eindhoven of Roermond komt moet je in Sittard overstappen op een Arriva-trein. Vergeet dan niet je uit te checken bij het NS netwerk en je in te checken bij het Arriva netwerk.

Als je via Heerlen komt, bedenk dan dat er op die dag geen treinverbinding tussen station Valkenburg en Maastricht Randwyck is. Op dit traject worden bussen ingezet, houd rekening met een vertraging van ongeveer 20 minuten.

Tussen Maastricht en Maastricht Randwyck rijden stadsbussen.

Voor meer informatie en reisschema’s, kijk op de reisplanner.

disabilities

Toegankelijkheid

Heb je ondersteuning nodig als het gaat om de toegankelijkheid in en rond onze gebouwen, bel ons dan gerust op 043 - 388 5272 (maandag t/m donderdag van 11.00 tot 13.00) of mail ons via disability@maastrichtuniversity.nl.

Vanzelfsprekend biedt de UM ook ondersteuning en voorzieningen voor studenten met een functiebeperking tijdens hun studie.

vrijthof

Maastricht

Neem de tijd om Maastricht te verkennen. Maak een wandeling door het prachtige historische stadscentrum; of geniet van een maaltijd of een drankje in een van de vele delicatessenwinkels, cafés en restaurants.

Wil je meer weten over wat er allemaal te doen is in Maastricht? Bezoek dan MyMaastricht voor de laatste nieuwtjes over het studentenleven in Maastricht, huisvesting, gezondheidszorg en financiën.

Snel naar
Niet ge- definieerd

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op:
 study@maastrichtuniversity.nl

Maastricht University Open Day app

App

Tijdens de Masters Open Dag kun je automatisch inchecken met de Maastricht University Open Dag-app.

Je kunt de app downloaden vanuit de Google Play Store or Apple App Store. De app bevat alle informatie die je nodig hebt om deze open dag zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Bekijk de video om te zien hoe je de app kunt gebruiken en wat de voordelen ervan zijn.

Mocht je de app niet kunnen downloaden, gebruik dan de QR-code die je de dag voor de Open Dag per mail ontvangt. Je kunt de code tonen op je mobiele telefoon of printen.

bekijk hoe het werkt
  • Programma