BSc Global Studies top-opleiding in Keuzegids 2022

BSc Global Studies heeft het top-opleiding zegel ontvangen van de Keuzegids Universiteiten 2022, met een score van 86 uit 100 punten.

De Keuzegids wordt jaarlijks samengesteld door een onafhankelijke redactie als leidraad voor studiekiezers. De ranglijsten van de Keuzegids 2022 zijn samengesteld op basis van het oordeel dat studenten gaven in de Nationale Studenten Enquête over hun bacheloropleiding. De gehele online Keuzegids is hier te raadplegen.

 

Lees ook

  • Wat betekent het om te wonen, werken, ondernemen en leven in een stad en regio met een internationale universiteit. Wat merk je ervan en wat heb je er eigenlijk aan? We vroegen het aan Marcell Ignéczi. Hij kwam naar Zuid-Limburg om te studeren aan het Department for Knowledge Engineering van de...

  • Als patiënt in een ziekenhuis zie je dagelijks veel verschillende gezichten aan je bed: een verpleegkundige die je bloeddruk meet, een arts of verpleegkundig specialist die jou informeert over het zorgplan en een voedingsdeskundige die jou voorziet van het juiste eten en drinken. Hoewel al deze...

  • Het Children’s Rights Research team werkte aan een rapport dat laat zien hoe de Verenigde Naties de rechten van deze groep kinderen kan opnemen in haar monitoring- en rapportagecycli.