4 oktober 2017

University College Maastricht heeft de beste docenten!

Goede docenten maken tijd voor hun studenten, zijn ook beschikbaar voor vragen buiten het klaslokaal en zijn uiteraard goed in hun vakgebied. Volgens de Elsevier Beste Studies Gids 2017 heeft University College Maastricht de beste docenten van Nederland.

Beste Studies Gids

Elsevier - Beste Studies 2017

De Beste Studies Gids wordt jaarlijks uitgegeven door Elsevier. Hierin evalueren studenten elke opleiding op: faciliteiten, onderwijs, docenten, toetsing en organisatie en communicatie.

De gids wordt gebaseerd op de resultaten van de Nationale Studenten Enquête met als doel om jongeren van informatie te voorzien om een studiekeuze te maken.

* Grote hbo-bacheloropleidingen hebben meer dan 442 inschrijvingen, grote wo-bacheloropleidingen meer dan 389 inschrijvingen en grote wo-(research)masteropleidingen meer dan 120 inschrijvingen.