21 november 2019

MaastrichtMBA lanceert EuroMBA Online-track

Per 1 januari 2020 breidt MaastrichtMBA zijn succesvolle internationale executive MBA-programma uit met een online track: EuroMBA Online. De structuur van deze track is gebaseerd op de structuur van de EuroMBA. Deze Europese MBA was 25 jaar geleden een van de eerste MBA’s die werd opgericht door verschillende Europese partneruniversiteiten, waaronder Maastricht University. Delen van het EuroMBA-programma worden herzien en gekopieerd naar het MaastrichtMBA-programma. Het huidige EuroMBA-programma stopt en het onafhankelijke EuroMBA-consortium wordt ontbonden.