Snel naar

Contact

Heb je vragen over de Bachelor Open Dag of wil je meer weten over onze andere voorlichtingsactiviteiten?

Neem dan contact op via:

study@maastrichtuniversity.nl

UM Bachelor's Open Day

Visit our Virtual Open Day 24/7

Andere voorlichtingsactiviteiten

Bekijk de voorlichtingskalender om te zien welke activiteiten er nog meer worden aangeboden voor studiekiezers.

Via de Virtuele Open Dag breng je een virtueel bezoek op maat aan de universiteit en ontdek je alles over curricula, toelatingen, leningen en beurzen, huisvesting, studentenleven én de stad Maastricht.

Vrijthof

Maastricht

Maastricht staat bekend om de gezelligheid, het goede leven en het prachtige historische centrum. Het is een levendige en gastvrije stad met veel bezoekers afkomstig uit Nederlandse, Duitse, Vlaamse en Franstalige regio's.

Vanwege de kleinschaligheid van de stad is bijna alles op fietsafstand. Als thuisbasis van een universiteit, een hogeschool, een conservatorium, kunstacademie en toneelschool, beschikt Maastricht over een grote en diverse internationale studentengemeenschap.

Maar je hoeft ons niet te geloven - kom ons bezoeken en verken Maastricht.

• Contact

• Andere voorlichtingsactiviteiten