Participatie

Als student kun je meedenken over faciliteiten en beleid van de Universiteit Maastricht (UM). De input en feedback van studenten zijn onmisbaar om zowel het onderwijs als het dagelijkse leven in en rond de universiteit te verbeteren.

Student Project Team

Het Student Project Team (SPT) behartigt de belangen van alle studenten aan de UM. Het team vormt een brug tussen de studenten en de organisatie van de UM. Ze implementeert nieuwe projecten door en voor studenten, en voorziet het centrale management van de UM van feedback en ideeën van studenten.

Lees meer 

Studentenpanel van het Student Project Team

Het studentenpanel voorziet het Studenten Project Team van inside-information: wat gebeurt er binnen de UM, wat gaat goed en wat kan beter? De leden van het panel zijn als testers actief betrokken bij de ontwikkeling van het nieuwe studentenportaal.

Lees meer

Studentenmonitor

De studentenmonitor is een initiatief van het College van Bestuur. Via de monitor peilt het CvB wat er leeft onder studenten. Deze inbreng is onontbeerlijk om faciliteiten en beleid aan de UM te kunnen verbeteren. Iedere student kan meedoen.

Lees meer

Student Initiative Helpdesk

Het studentenleven zou in Maastricht niets zijn zonder haar studentenorganisaties. Daarom is het zo belangrijk dat deze organisaties genoeg ondersteund worden! UM heeft de Student Initiative Helpdesk (SIH) opgezet om informatie voor studentenorganisaties te centraliseren en het contact en ondersteuning tussen UM en deze organisaties te verbeteren. 

Lees meer