Directeur SSC benoemd

Pascal Breuls, die na het vertrek van Astrid Boeijen het directeurschap van het servicecentrum heeft waargenomen, wordt per 1 november aangesteld als directeur van het Studenten Service Centrum. Sinds 1 juni vervulde hij de interimfunctie naast zijn directietaken bij de Faculty of Humanities and Sciences (FHS). De procedure voor zijn opvolging bij FHS is inmiddels gestart.

Pascal Breuls werkt al geruime tijd bij de Universiteit Maastricht. In 1997 begon hij als docent bij de economiefaculteit, waar hij later ook studieadviseur was. Daarna stapte hij over naar FHS, waar hij eerst directeur van de opleiding Kennistechnologie was en sinds 2008 directeur bedrijfsvoering van de faculteit. In de afgelopen interimperiode heeft Pascal Breuls zijn nieuwe verantwoordelijkheden voortvarend en met veel elan opgepakt. Het College van Bestuur is ervan overtuigd dat hij de positieve koers van het SSC zal voortzetten en wenst hem daarbij veel succes.

Lees ook

  • QueerCon Maastricht brengt op 1 en 2 juli een interdisciplinaire, intergenerationele en internationale groep wetenschappers samen om de kennis over LGBTQIA+ te bevorderen. Het is ook een artistieke, muzikale en sociale viering van de queer gemeenschap en cultuur in Limburg.

  • De Universiteit Maastricht draagt zorg voor veel markante gebouwen die we allemaal kennen. Bijvoorbeeld de Turnzaal van de Faculteit der Cultuur- en Maatschappijwetenschappen. Lees meer over de oudste turnzaal van Nederland.