Loopbaanadviesgesprek

Je twijfelt over je huidige studie of wilt weten hoe je verder moet. Maar welke competenties heb je eigenlijk en hoe presenteer je deze tijdens een sollicitatie? En welke baan past eigenlijk bij jou?

De loopbaanadviseurs van de UM Career Services zijn gespecialiseerd op het gebied van studie- en loopbaankeuzes en de arbeidsmarkt. Ze kunnen je helpen met alle vragen rondom je loopbaan. 

Hoe verloopt een loopbaanadviesgesprek

Een loopbaanadviesgesprek begint met een intake. Daarna kun je nog één tot drie vervolgafspraken maken. De adviseur zal je coachen. Maar je gaat vooral zelf actief aan de slag met thuisopdrachten. De bedoeling is dat je met deze hulp je eigen vragen oplost.

Boek een intake met de loopbaanadviseur

De timeslots voor loopbaanadviesgesprekken en simulatie sollicitatiegesprekken worden wekelijks toegevoegd, dus check onze website regelmatig. De wachttijd voor loopbaanadviesgesprekken en simulatie sollicitatiegesprekken is momenteel langer dan normaal. In de tussentijd kun je je aanmelden voor een Quick Career Advice of training of gebruik maken van de Online Career Modules op Canvas.

Heb je een korte vraag? Wil je alleen je cv, motivatiebrief of LinkedIn-profiel laten checken? Of weet je niet zeker waar je terecht kunt met jouw specifieke vraag?

Boek dan een Quick Career Advice

Ons aanbod is voor alle UM studenten. PhD's verwijzen we graag door naar het Staff Career Centre.