Onderzoeksbeurzen verwerven in tijden van corona

In dit Zoom-interview vertelt prof. dr. Philippe Lambin over het onderzoekswerk van zijn Department of Precision Medicine, dat het afgelopen half jaar ruim drie miljoen euro onderzoeksgeld verwierf. Hoe doen ze dat, in tijden van corona? Lambin deelt zijn ervaringen, visie en tips.

Lees ook

  • Klinisch epidemioloog en postdoctoraal onderzoeker Frits van Osch studeerde Epidemiologie vanwege de sterke focus op onderzoeksmethodologie. Frits is enthousiast om bij VieCuri Medical Center met statistieken, data en patronen te werken en als tutor zijn kennis door te geven aan FHML-studenten.

  • After obtaining a bachelor’s degree in Biometrics, Bibi Teeuwen was looking for a master with a focus on the nervous system and brain. This happened to be the same year that the master’s programme Biomedical Sciences added its sixth specialisation ‘Neuromodulation’

  • Om een masteropleiding te volgen die gezondheid en communicatie combineert, verhuisde Michelle Vellinga van Amsterdam naar onze UM-gemeenschap in Maastricht. In haar eigen woorden was de keuze voor Universiteit Maastricht de beste beslissing die ze tijdens haar studentenleven heeft genomen.