13 feb 2020

Maastricht University live: Masters editie!

Meer weten over masterprogramma's aan de UM? Bekijk dan onze interacteve talkshow Maastricht University Live - Masters Editie!

Je kunt live je vragen stellen aan een panel van deskundigen; de meeste antwoorden zullen tijdens de uitzending gegeven worden.

Deze aflevering: Loopbaanmogelijkheden

De eerste livestream gaat over carrièremogelijkheden:

• Wat kan je eigenlijk met een masterdiploma op zak?
  • Krijg je dan sneller een baan?
  • En wat voor hulp kan je van de UM verwachten om je goed voor te bereiden op de arbeidsmarkt?

Informatie hierover en nog veel meer krijg je een uur lang in Maastricht University Live - Masters Editie, een livestreamsessie met als gastheer Steff Nagel, masterstudent aan de UM.

Je vindt de streams op de volgende kanalen:

1. Facebook
2. Instagram
3. YouTube

In het panel:

• Jessie Bakens van het Researchcentrum voor Onderwijs en Arbeidsmarkt
  • Denise Villerius, beleidsmederker bij het UM Alumni Office.

Stel je vragen, geef je opmerkingen of deel je ervaringen live op donderdag 13 februari van 12: 00 tot 13: 00 uur.

Vragen?

Je kunt ons nu al mailen: join-us[at]maastrichtuniversity[dot]nl. Natuurlijk kun je tijdens het programma live je reactie geven op donderdag 13 februari van 12:00 tot 13:00 Nederlandse tijd.

Kort voor en tijdens het programma kun je inbellen met Skype om je vragen te stellen: talk2students-um.