Nomineer je collega(‘s) voor de Sustainability Award 2019

Ben jij iemand die zich op buitengewone wijze inzet of wil inzetten voor de verduurzaming van de UM en haar omgeving, of de maatschappij? Of ken jij iemand of een team dat zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op bestuurlijk, wetenschappelijk of dienstverlenend terrein op het gebied van duurzaamheid? Aarzel dan niet en ding mee naar UM Duurzaamheidsprijs 2019!

Stuur je voordracht voor jezelf of een collega uiterlijk woensdag 11 december 2019  naar sustainability(at)maastrichtuniversity.nl.

Een jury, onder voorzitterschap van Nick Bos (vice-voorzitter CvB) en verder bestaande uit de coördinator en de projecteigenaren van het Sustainability Programma, beoordeelt de voordrachten en draagt een winnaar voor bij het College van Bestuur. Vanzelfsprekend worden de voordrachten strikt vertrouwelijk behandeld.

De Sustainability Award bestaat uit een oorkonde en een bedrag à € 7.500,00. Het bedrag wordt toegekend om het idee verder in praktijk te brengen of uit te breiden.

De uitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2020.

Voorwaarden:

  • voordrachten kunnen door een of meer personen (UM medewerkers) worden gedaan
  • de voordracht dient gemotiveerd te worden ingediend (max. 1 A4)
  • de verduurzaming kent een vernieuwend karakter en/of er is al inmiddels zoveel inzet gepleegd dat het beloond dient te worden
  • eerdere winnaars mogen niet voor hetzelfde project worden voorgedragen.
Sustainable UM2030

Lees ook

  • Bij onderzoeksinstituut CARIM werkt een groep onderzoekers – onder leiding van Joost Lumens - aan ‘het digitale tweelinghart’: een computermodel waarmee het menselijk hart wordt nagebootst. Dit onderzoek geeft aanleiding tot heel wat optimisme. Door de mogelijkheden die het digitale tweelinghart in...

  • Marieke Dewitte is één van de wetenschappers die op dinsdag 10 oktober optreedt in het Maastrichtse theater aan het Vrijthof tijdens de theatertour van de Universiteit van Nederland.

  • Vaatchirurg Lee Bouwman stort zich als onderzoeker op de implementatie van nieuwe technieken in de zorg. Als bijzonder hoogleraar Clinical Engineering bij de Faculty of Science and Engineering (FSE) en vanuit het Zuyderland Medisch Centrum, zoekt hij samenwerking tussen engineers en artsen om zo de...