Nomineer je collega(‘s) voor de Sustainability Award 2019

Ben jij iemand die zich op buitengewone wijze inzet of wil inzetten voor de verduurzaming van de UM en haar omgeving, of de maatschappij? Of ken jij iemand of een team dat zich bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt op bestuurlijk, wetenschappelijk of dienstverlenend terrein op het gebied van duurzaamheid? Aarzel dan niet en ding mee naar UM Duurzaamheidsprijs 2019!

Stuur je voordracht voor jezelf of een collega uiterlijk woensdag 11 december 2019  naar sustainability(at)maastrichtuniversity.nl.

Een jury, onder voorzitterschap van Nick Bos (vice-voorzitter CvB) en verder bestaande uit de coördinator en de projecteigenaren van het Sustainability Programma, beoordeelt de voordrachten en draagt een winnaar voor bij het College van Bestuur. Vanzelfsprekend worden de voordrachten strikt vertrouwelijk behandeld.

De Sustainability Award bestaat uit een oorkonde en een bedrag à € 7.500,00. Het bedrag wordt toegekend om het idee verder in praktijk te brengen of uit te breiden.

De uitreiking vindt plaats tijdens de nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2020.

Voorwaarden:

  • voordrachten kunnen door een of meer personen (UM medewerkers) worden gedaan
  • de voordracht dient gemotiveerd te worden ingediend (max. 1 A4)
  • de verduurzaming kent een vernieuwend karakter en/of er is al inmiddels zoveel inzet gepleegd dat het beloond dient te worden
  • eerdere winnaars mogen niet voor hetzelfde project worden voorgedragen.
Sustainable UM2030

Lees ook

  • Wat betekent het om te wonen, werken, ondernemen en leven in een stad en regio met een internationale universiteit. Wat merk je ervan en wat heb je er eigenlijk aan? We vroegen het aan Maastrichtenaar Stefan Vrancken (50). Stefan werkt als toegevoegd notaris, maar duikt in de tijd die hij daarnaast...

  • Alisa verhuisde op 17-jarige leeftijd van Moskou naar Nederland om eerstejaars bachelorstudent Regenerative Medicine and Technology (RMT) te worden. De avontuurlijke geest van Alisa drijft haar steeds naar gloednieuwe ervaringen, zoals de RMT bacheloropleiding en haar hobby Tribal Fusion dansen.

  • Een internationaal onderzoeksconsortium, waaronder NUTRIM-onderzoeker Zlatan Mujagic en andere Maastrichtse onderzoekers, heeft onderzoek gedaan naar de effecten van stress op de darmen. Dit onderzoek heeft eindelijk ontrafeld hoe stress leidt tot verergering van inflammatoire darmziekten. Deze...