Bachelor Open Dag

Nieuwsgierig naar de meest internationale universiteit van Nederland en haar unieke onderwijsmethode? Kom op zaterdag 9 februari 2019 naar de Bachelor Open Dag van de Universiteit Maastricht!

Studenten goed voorbereiden op een loopbaan, hier of waar dan ook ter wereld: dat is ons doel. Ons onderwijs, het Probleemgestuurd Onderwijs (PGO), daagt uit, stimuleert en behandelt maatschappelijk relevante en internationale thema’s.

Meer dan de helft van de bacheloropleidingen wordt in het Engels gegeven en er zijn veel mogelijkheden een periode in het buitenland te studeren. De academische staf én je collega-studenten zijn afkomstig uit wel meer dan 100 verschillende landen.

Goed om te weten: tijdens de open dag organiseren wij speciale informatiesessies voor ouders.

Kun je er niet bij zijn? Bezoek dan onze Virtual Open Day (VOD) en laat je rondleiden door de universiteit, informeren over de bacheloropleidingen,de aanmeldingsprocedure, studieleningen, wonen op kamers, het studentenleven en de stad Maastricht.

Geïnteresseerd in een Masteropleiding?
Bezoek dan de Master Open Dag op zaterdag 17 november 2018.

Bekijk de video van de Bachelor Open Dag