Bachelor Open Dag

Nieuwsgierig naar de meest internationale universiteit van Nederland en haar unieke onderwijsmethode? Kom op zaterdag 13 oktober 2018 naar de Bachelor Open Dag van de Universiteit Maastricht!

Studenten goed voorbereiden op een loopbaan, hier of waar dan ook ter wereld: dat is ons doel. Ons onderwijs, het Probleemgestuurd Onderwijs (PGO), daagt uit, stimuleert en behandelt maatschappelijk relevante en internationale thema’s.

Meer dan de helft van de bacheloropleidingen wordt in het Engels gegeven en er zijn veel mogelijkheden een periode in het buitenland te studeren. De academische staf én je collega-studenten zijn afkomstig uit wel meer dan 100 verschillende landen.

Goed om te weten: tijdens de open dag organiseren wij speciale informatiesessies voor ouders.

Kun je er niet bij zijn? Bezoek dan onze Virtual Open Day (VOD) en laat je rondleiden door de universiteit, informeren over de bacheloropleidingen,de aanmeldingsprocedure, studieleningen, wonen op kamers, het studentenleven en de stad Maastricht.

Bekijk de video van de Bachelor Open Dag

Een terugblik op de afgelopen Bachelor Open Dag

Bijna 4.000 aankomende studenten, ouders en verzorgers trotseerden afgelopen zaterdag de kou om de Bachelor Open Dag te zoeken.

De facultaire informatiesessies werden zeer goed bezocht, evenals de verschillende informatiemarkten. De speciale informatiesessie voor ouders, die werd gegeven door Hermien Miltenburg, en de door de faculteiten georganiseerde informatiecafés voor ouders werden bijzonder gewaardeerd.

Door een bezoekje te brengen aan de Student Room Escape kregen de aankomende studenten een perfecte inkijk in het drukke én gezellige leven van een student op kamers. Populair waren ook de fotohokjes, de robotdemonstraties en de quizzen.

Meer dan 1.000 bezoekers maakten gebruik van de Maastricht University Open Dag app. Met hulp van de feedback die we na de vorige open dag ontvingen, is de app afgelopen maanden verbeterd en geïnnoveerd: gebruikers waardeerden de app afgelopen zaterdag met een 9,3 (van de 10).

Tijdens de Bachelor Open Dag waren onze social media reporters in de weer om de beste momenten vast te leggen. Welke dit waren kun je terugzien op ons social media tagboard.

Geïnteresseerd in een Masteropleiding?
Bezoek dan de Master Open Dag op zaterdag 17 november 2018.