04 sep 31 dec
13:00 - 14:00

M-EPLI Talks

M-EPLI Talks bieden een forum om academisch werk en ideeën te delen. Deze bijeenkomsten vinden gedurende het studiejaar twee keer per maand plaats aan de Faculteit der Rechtsgeleerdheid van de Universiteit Maastricht. Gastsprekers worden uitgenodigd om:

 • Werk in uitvoering te presenteren, inclusief papers en proefschriften.
 • ​Academische projecten te presenteren aan M-EPLI Fellows, inclusief boek- of conferentieprojecten.
 • Kritisch commentaar te leveren op recente ontwikkelingen in de wet, zowel op nationaal als op Europees niveau, inclusief veranderingen in de wetgeving, doctrine en jurisprudentie die toekomstige werkzaamheden in uitvoering zouden kunnen veroorzaken.

 

 De talks worden gegeven in het Engels. Klik op EN rechts bovenaan deze pagina om het programma van 2023 te bekijken. 

Lees ook

 • 27 sep 30 jun
  11:00 - 12:30

  Globalization & Law Network Seminar Series 2023 - 2024

  Het Globalisation & Law Network is samengesteld door een groep onderzoekers van de Universiteit Maastricht, met verschillende achtergronden, die vanuit een holistisch perspectief de rol van het recht in een globaliserende samenleving bestuderen. Uitgenodigde experts geven een presentatie over een...

 • 27 sep
  13:00 - 15:00

  Sustainable Cross-Border Infrastructure and Mobility in North-West Europe’s Delta Corridor

  Wat is de impact van de toenemende duurzaamheid van de infrastructuur en mobiliteit op Europees niveau en hoe beïnvloedt dit grensoverschrijdende regio's? Wat betekenen de nieuwe Europese kaders voor grensoverschrijdend spoorvervoer, buizentransport en binnenvaart? Welke gevolgen heeft dit specifiek...

 • 17 okt
  14:30 - 17:00

  ITEM/SVB Informatiesessie

  Op 17 oktober 2023 organiseert het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM en Bureau voor Belgische en Duitse Zaken van de Sociale Verzekeringsbank (SVB) een informatiesessie met als titel: Grensoverschrijdende Zorg.

Meer events