Professionals

U wilt zich verder ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Of u wilt uw team of organisatie een stap verder brengen. De School of Business and Economics is een gewaardeerde partner voor professionals en organisaties die een innovatieve, op maat gesneden aanpak zoeken voor hun persoonlijke en/of bedrijfsmatige ontwikkelingen.

 

Executive Masters

Een Executive Master (EM) is een universitaire Master gericht op deelnemers met werkervaring. Deelnemers volgen deze opleiding parallel aan hun werkzaamheden of 'in between'.

 

iEMFC: The Programme

Bereid u vandaag voor op de uitdagingen van morgen

Master in Business Administration (MBA)

Maastricht University School of Business and Economics biedt twee parttime executive MBA programma's aan voor professionals en (toekomstige) managers. Het doel van deze programma's is om u als deelnemer in staat te stellen een breed scala aan functionele bedrijfsonderdelen op een integrale manier te managen, en een goed begrip van bedrijven mee te geven en de manier waarop deze interacteren. De programma's stellen zich ten doel u verder voor te bereiden op leidinggevende posities.

Een unieke leerervaring in een internationale setting

Management opleidingen en cursussen

Onze Management Opleidingen en Cursussen zijn een prima manier om kennis te verbreden of juist te verdiepen, managementvaardigheden aan te scherpen en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. In de programma's staat de eigen praktijkcase centraal. In de cursussen worden inzichten en theorie aangereikt die u vervolgens vertaalt naar uw eigen praktijk. 
 

Een verrijking voor uw kennis en ervaringen als professional

Coaching

Een persoonlijk ontwikkelingstraject om uw perspectief te veranderen en uw impact te versterken. In een coachingstraject neemt u de tijd om stil te staan, na te denken over uw eigen gedrag, om feedback te krijgen, om nieuwe perspectieven te ontdekken en te verkennen en om acties die uw impact zal versterken plannen. Onze school biedt coaching tracks als een integraal onderdeel van opleidingen en als stand-alone coaching. Deze tracks kunnen worden aangeboden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

 

Download flyer in het Nederlands

Versterk je impact

Events

Adres

Maastricht University School of Business and Economics, Postgraduate Education

Tongersestraat 49
6211 LM Maastricht
Nederland
043 3884939
info[at]postgraduate-maastrichtuniversity[dot]nl

Postbus 616
6200 MB Maastricht
Nederland

Volg ons op

News

 • Pulse of Europe - Maastricht

  Pro-Europese beweging Pulse of Europe ook naar Maastricht

  woensdag, april 26, 2017

  Op zondag 23 april vond de eerste Pulse of Europe-bijeenkomst in Maastricht plaats. Dit onafhankelijke pro-Europese burgerinitiatief heeft als doel een tegenbeweging op gang te brengen tegen het oprukkende populisme, en Europa voor uiteenvallen te behoeden. 

  Lees verder
 • UM 6e beste jonge universiteit wereldwijd

  donderdag, april 6, 2017

  De Universiteit Maastricht is de zesde beste jonge universiteit ter wereld. Dat blijkt uit de Times Higher Education 200 under 50 ranking, die op 5 april op de Young Universities Summit in Brisbane, Australië is bekendgemaakt.

  Lees verder
 • Universiteit van Nederland - Ron Heeren

  Hoe weet je binnen 30 minuten zeker dat een tumor echt helemaal weg is?

  dinsdag, april 4, 2017

  College Ron Heeren Universiteit van Nederland

  Lees verder