Professionals

U wilt zich verder ontwikkelen op zowel persoonlijk als professioneel vlak. Of u wilt uw team of organisatie een stap verder brengen. De School of Business and Economics is een gewaardeerde partner voor professionals en organisaties die een innovatieve, op maat gesneden aanpak zoeken voor hun persoonlijke en/of bedrijfsmatige ontwikkelingen.

 

Executive Masters

Een Executive Master (EM) is een universitaire Master gericht op deelnemers met werkervaring. Deelnemers volgen deze opleiding parallel aan hun werkzaamheden of 'in between'.

 

iEMFC: The Programme

Bereid u vandaag voor op de uitdagingen van morgen

Master in Business Administration (MBA)

Maastricht University School of Business and Economics biedt twee parttime executive MBA programma's aan voor professionals en (toekomstige) managers. Het doel van deze programma's is om u als deelnemer in staat te stellen een breed scala aan functionele bedrijfsonderdelen op een integrale manier te managen, en een goed begrip van bedrijven mee te geven en de manier waarop deze interacteren. De programma's stellen zich ten doel u verder voor te bereiden op leidinggevende posities.

Een unieke leerervaring in een internationale setting

Management opleidingen en cursussen

Onze Management Opleidingen en Cursussen zijn een prima manier om kennis te verbreden of juist te verdiepen, managementvaardigheden aan te scherpen en leiderschapskwaliteiten verder te ontwikkelen. In de programma's staat de eigen praktijkcase centraal. In de cursussen worden inzichten en theorie aangereikt die u vervolgens vertaalt naar uw eigen praktijk. 
 

Een verrijking voor uw kennis en ervaringen als professional

Coaching

Een persoonlijk ontwikkelingstraject om uw perspectief te veranderen en uw impact te versterken. In een coachingstraject neemt u de tijd om stil te staan, na te denken over uw eigen gedrag, om feedback te krijgen, om nieuwe perspectieven te ontdekken en te verkennen en om acties die uw impact zal versterken plannen. Onze school biedt coaching tracks als een integraal onderdeel van opleidingen en als stand-alone coaching. Deze tracks kunnen worden aangeboden in het Nederlands, Engels, Duits en Frans.

 

Download flyer in het Nederlands

Versterk je impact

Events

Geen aankomende evenementen

Adres

Maastricht University School of Business and Economics, Postgraduate Education

Tongersestraat 49
6211 LM Maastricht
Nederland
043 3884939
info[at]postgraduate-maastrichtuniversity[dot]nl

Postbus 616
6200 MB Maastricht
Nederland

Volg ons op

News

 • Universiteit Maastricht op plek 200 in QS World University Rankings

  donderdag, juni 8, 2017

  De Universiteit Maastricht staat op de 200ste plek in de nieuwste editie van de QS World University Rankings, die vandaag is gepubliceerd. De UM daalt daarmee in deze lijst voor de beste 965 universiteiten wereldwijd ten opzichte van vorig jaar, toen ze nog de 173ste plaats innam.

  Lees verder
 • Food Innovation Awards Campus Venlo

  Studenten Campus Venlo winnen voorronde Europese voedingswedstrijd

  dinsdag, mei 23, 2017

  Drie teams van de Health Food Innovation Management-Master (UM's Campus Venlo) hebben op vrijdag 19 mei de eerste, tweede én derde plaats in de wacht gesleept tijdens de voorronde van de Ecotrophalia: een Europese wedstrijd tussen studententeams van zowel universiteiten als hogescholen. Het doel van de wedstrijd is om nieuwe, duurzame voedingsproducten te ontwikkelen.

  Lees verder
 • AMIBM - Prof. Schilberg

  AMIBM gastheer voor 2e Applied Biobased Materials Conferentie

  vrijdag, mei 19, 2017

  Op 12 mei jl. organiseerde het Aachen-Maastricht Institute for Biobased Materials (AMIBM) de 2e editie van het Applied Biobased Materials Conferentie (ABC) in de inspirerende omgeving van de Brightlands Chemelot Campus in Geleen.

  Lees verder