The Heritage of Flavour: A field lecture by Natoora’s Franco Fubini. With a seasonal diner.
The Heritage of Flavour: A field lecture by Natoora’s Franco Fubini. With a seasonal diner.
Join us for an inspiring evening with Franco Fubini, founder and CEO of Natoora, the high-end produce market reshaping the way we eat. Natoora’s regenerative farm in Cornwall, proves that sustainability, flavour and regenerative craftmanship can go hand in hand.
Fubini will share insights from his book In Search of the Perfect Peach Why flavour holds the answer to fixing our food system. Join in a conversation with Fubini and Goutte’s Reinier Hoon on how flavour is more then just taste – it’s a connection to farmers, a reflection of our environment and a crucial measure of our food system’s health.
Location
Hoeve Kesselt
Burgemeester Marresbaan 22
3770 Riemst, België
Program
18.00-18.30 Arrival
18.15-18.45 Food + music
18.45-19.00 Welcome
19.00-20.00 Interview and questions
20.00-20.30 Farm tour Hoeve Kesselt
20.30-21.30 Drinks + music
Register via
macch@maastrichtuniversity.nl

Lees ook
-
FASoS Introduction week – Bachelor’s, (Pre)Master’s and Exchange Students
We’re excited to welcome you to the Faculty of Arts and Social Sciences (FASoS) at Maastricht University during our Introduction week.
25 aug29 aug -
Bachelor Open Dag
Tijdens de Bachelor Open Dag kun je van 9:30- 16:30 uur* écht sfeer proeven en een goed beeld krijgen van onze bacheloropleidingen, de unieke manier van onderwijs, de universiteit en het leven in onze studentenstad Maastricht. (*Let op: per faculteit kunnen de tijden afwijken.)
8 nov -
Master Open Dag
We hopen je op onze campus te begroeten tijdens de volgende Master Open Dag en een goede indruk te geven van wat studeren aan de Universiteit Maastricht inhoudt.
15 nov