Alumni Office | UM Star Lectures 2023

Honderden alumni samen bij UM Star Lectures 2023

Donderdag 16 maart vond de UM Star Lectures 2023 plaats. Wat was het weer een prachtige avond! Migratie, plasticsoep, cybersecurity, kinderobesitas, service robots: de meest uiteenlopende onderwerpen passeerden de revue tijdens deze zevende editie, die er weer één voor in de boeken bleek. 

Verspreid over 14 steden in Nederland, België, Duitsland, Frankrijk, de UK en voor het eerst in Zwitserland, kwamen honderden alumni samen voor een lezing van één van onze UM stars, om elkaar te ontmoeten en de banden met hun alma mater te versterken. De reacties zijn niets dan lovend: zowel over de lezingen, als het netwerken en elkaar ontmoeten na afloop.

De connectie met onze alumni is enorm waardevol. Ze zijn onze tentakels in de maatschappij, onze oren en ogen, en kunnen ons als geen ander vertellen en adviseren over de connectie tussen het UM-onderwijs en het werkveld. Ook na hun afstuderen staan de deuren van de UM wijd open voor haar alumni: zo organiseren we het hele jaar door events, lezingen en netwerkactiviteiten en biedt UM verschillende leven lang ontwikkelen programma's aan. 

Bedankt aan alle alumni en hun gasten, voor de inspirerende avond!
We hopen dat deze gelijktijdige en grensoverschrijdende lezingenreeks een gevoel van trots en verbondenheid met de UM en met elkaar geeft. 

Meer nieuws