• keuzegids masters 2019

UM op 1 in de Keuzegids Masters 2019

06-03-2019

De Universiteit Maastricht (UM) is volgens de Keuzegids Masters 2019 samen met de Rijksuniversiteit Groningen de beste universiteit van Nederland.

• Megan en Dennis

Samen sterker, dankzij studenten

21-02-2019

Ze staan vrouwen met juridische problemen bij op vrijwillige basis, zamelen geld in om afval te verwerken tot lichtbronnen, zetten een sociale onderneming op, of maken zich sterk voor wereldwijde gezondheid. De studenten van de Universiteit Maastricht gaan op allerlei manieren ‘the extra mile’. Niet voor hun cv, maar om hun idealen te verwezenlijken. Met talloze vriendschappen als prettig neveneffect.

• Philippe Debie

Vreemde eend in de bijt: student presenteert bachelorthesis op prestigieus congres

20-02-2019

Philippe Debie presenteert bachelorthesis op prestigieus congres in Chili

• Studentenstad jaarlijks 01

Voel jij je thuis in Maastricht?

18-02-2019

Afgelopen woensdag vond de jaarlijkse bijeenkomst Studentenstad plaats in het Stadhuis van Maastricht.

• hart op de tong 2

Herwaardering van emoties in de politiek

13-02-2019

In de essaybundel Het Hart Op De Tong stellen de redacteuren René Gabriëls, Sjaak Koenis en Tsjalling Swierstra het omgekeerde. Emoties zijn onontbeerlijk, met name voor een democratische politiek.

• Vrouwenrechtswinkel

Vrouwenrechtswinkel: voor vrouwen, door vrouwen

07-02-2019

• SSC sustainable emloyees