• Balance Belt

Eindelijk weer op de planken dankzij Evenwichtsriem

31-10-2017

Vier patiënten verlost van evenwichtsproblemen dankzij deelname Universiteitsfonds Limburg aan Zweit Veur Leid

• skate café

Studenten waarderen ‘slow city’ Maastricht

19-10-2017

Is Maastricht aantrekkelijk genoeg voor jonge starters? En moeten we meer moeite doen om oud-studenten te behouden? Dit thema stond 2 oktober op de agenda tijdens een bustour en debat, georganiseerd door Maastricht LAB.

• ITEM Brochures  Vera van Vliet

Regeerakkoord: Belang voor grensregio's

13-10-2017

Expertisecentrum ITEM is zeer positief gestemd dat in het regeerakkoord aandacht is voor het regionale belang. In het nieuwe regeerakkoord staat vermeld dat er actie ondernomen wordt om belemmeringen in grensregio's aan te pakken het belang van samenwerking met Duitse en Belgische overheden benadrukt. Expertisecentrum ITEM kan een structurele bijdrage leveren bij het aanpakken van de grensoverschrijdende obstakels en meedenken over beleidsmatige oplossingen die in wetgeving meegenomen kan worden.

• Kafethea

Ondernemende studenten runnen veganistische koffiebar

03-10-2017

Doe wat je leuk vindt. Dat is het credo van rechtenstudenten Merel Godelieve Huysse en haar partner Dario Mezini. Ze kozen ervoor om een veganistische koffiebar in Maastricht te beginnen.