•   230 nov 19:30

Rene Gabriëls, PhD, Assistant Professor of Philosophy, UM

•   1614 nov dec 19:00
    Lezing

Gezondheidsuniversiteit: leren over je lijf | Jong geleerd, oud gedaan! Voorkomen is beter dan genezen.

Studium Generale | Collegereeks (live en online)
    De Gezondheidsuniversiteit is een samenwerking tussen het Maastricht UMC+ en de Universiteit Maastricht. Het is een initiatief van studenten van de Faculty of Health Medicine and Life Sciences (FHML) die graag hun kennis delen.

• 1 dec 20:00
    Lezing

Duurzame effecten van behandeling bij depressie, waarom, wat, hoe en waar bewegen we naartoe?

Studium Generale | Lezing
    Prof. dr. Claudi Bockting, Hoogleraar klinische psychologie in de psychiatrie, Amsterdam Medisch Centrum en Universiteit van Amsterdam

• 6 dec 19:30
    Lezing, Cultuur

Children of the Mist

Studium Generale | Film & Gesprek

• 6 dec 20:00
    - 22:00
    Lezing

Burn- out voorkomen? Zorg voor UFO-HO!

Studium Generale | Lezing (Sittard)
    Prof. dr. Angelique de Rijk, Hoogleraar arbeid en gezondheid, Universiteit Maastricht

• 8 dec 10:00
    - 16:00
    Studievoorlichting

FPN Experience Day | On campus

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

De lezingen en presentaties zijn in het Engels. De Probleemgestuurd Onderwijs sessie kunnen in het Nederlands of Engels worden gehouden.

• 8 dec 20:00
    Lezing

Geluk; moeten we daar niet iets mee?

Studium Generale | Lezing
    Prof. dr. Meike Bartels, Hoogleraar ‘genen en geluk’, Vrije Universiteit Amsterdam

• 11 dec 19:30
    - 22:30
    Cultuur, Uitgelicht

Opera Zuid: Lady in the Dark

Studium Generale en Opera Zuid slaan de handen ineen om studenten een unieke kans te bieden naar de opera te gaan - voor een kwart van de normale prijs! De opera wordt uitgevoerd in het Engels met Nederlandse boventiteling.

• 12 dec 20:00

Human Rights Lecture: The 'War on Terror' at 21: Reflections from Practice

Studium Generale | Lezing, Engelstalig
    Prof. Helen Duffy, Professor of International Human Rights and Humanitarian Law, Grotius Centre for International Legal Studies, University of Leiden