• 18 mei 10:00

"The Antiphospholipid Syndrome"

• 18 mei 13:00

Promotie mw. Lingling Ding

"The entanglement of plasma Cathepsin D and metabolic disturbances: relevant insights in the metabolic syndrome"

• 18 mei 16:00

Promotie dhr. Hong Liu

"Repair mechanisms in abdominal tissue. Promotion of fascial healing and prevention of intra-abdominal adhesions"

• 19 mei 10:00

Promotie mw. Jeanine Leenen

"Optimizing sexually transmitted infection care in men who have sex with men: thinking outside the box"

• 19 mei 13:00

Promotie dhr. Ozan Cinar

"Combining In formation: Model Selection in Meta-Analysis and Methods for Combining Correlated p-Values"

• 19 mei 16:30
    - 18:00

Webinar 'Inzet ervaringsdeskundigheid na NAH revalidatie'

De academische werkplaats Revalidatie nodigt u van harte uit voor de webinar over sociaal-emotionele zelfmanagementondersteuning door ervaringsdeskundige vrijwilligers aan mensen met hersenletsel.

• 20 mei 10:00

Promotie mw. Ilona van de Kolk

"The development, implementation and evaluation of an integrated overweight prevention approach for pre-schoolers: SuperFIT"

• 20 mei 12:00

Promotie dhr. Francesco Innocenti

"Efficient designs for mean estimation in multilevel populations and test norming"

• 20 mei 14:00

Promotie mw. Rianne D.W. Vaes

"Modeling cachexia-associated muscle alterations with patient-derived pancreatic tumor organoids"

• 20 mei 18:30
    - 20:15
    Voorlichtingsactiviteit, Studievoorlichting

FHML Master's Speed Dates

Ben je op zoek naar een gezondheidsgerelateerde masteropleiding? Neem dan deel aan de FHML Master's Speed Dates op donderdag 20 mei.

Elke FHML-masteropleiding (met uitzondering van de master Arts-Klinisch Onderzoeker) heeft een student afgevaardigd waarmee je kunt speed daten (maximaal vier speed dates, 15 minuten per date).
    Je kunt bovendien deelnemen aan een informatiesessie over Probleemgestuurd Onderwijs.

Abonneren op Agenda