• 18 mei 10:00

"The Antiphospholipid Syndrome"

• 18 mei 13:00

Promotie mw. Lingling Ding

"The entanglement of plasma Cathepsin D and metabolic disturbances: relevant insights in the metabolic syndrome"

• 18 mei 16:00

Promotie dhr. Hong Liu

"Repair mechanisms in abdominal tissue. Promotion of fascial healing and prevention of intra-abdominal adhesions"

• 19 mei 10:00

Promotie mw. Jeanine Leenen

"Optimizing sexually transmitted infection care in men who have sex with men: thinking outside the box"

• 19 mei 13:00

Promotie dhr. Ozan Cinar

"Combining In formation: Model Selection in Meta-Analysis and Methods for Combining Correlated p-Values"

•   2021 mei 09:00
    - 16:00
    Conferentie

TPR-colloquium 2021: “Privaatrecht 2050. De weg naar ecologische duurzaamheid”

Ecologische duurzaamheid is een van de grote maatschappelijke uitdagingen van onze tijd. Op het gebied van het privaatrecht is er een groot aantal initiatieven dat het recht proactief wil vormgeven met het oog op de verduurzaming van onze economie en samenleving. Dit congres (webinar) is bedoeld om deze initiatieven in kaart te brengen en hun verdere ontwikkeling te stimuleren.

• 20 mei 10:00

Promotie mw. Ilona van de Kolk

"The development, implementation and evaluation of an integrated overweight prevention approach for pre-schoolers: SuperFIT"

• 20 mei 12:00