GSCMC - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of Global Supply Chain Management and Change bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

UCV - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of University College Venlo bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

HFIM - Meeloopdagen - 2018/2019

Een meeloopdag helpt je bepalen of Health Food Innovation Management bij jou past. Een student zal je tijdens deze dag begeleiden en je helpen een helder beeld te schetsen van het studentenleven in Venlo.

• 26 sep

UCM - Experience Day - September 2018

Tijdens een Experience Day krijgen toekomstige studenten informatie over deze Liberal Arts and Sciences opleiding. Huidige UCM-studenten en personeel zijn aanwezig om alle vragen m.b.t. studeren in Maastricht en Probleem Gestuurd Onderwijs (PGO) te beantwoorden.

•   17 okt
    Lezing, Symposium

Week van de Biologie

"Ik eet geen DNA", "Je gebruikt maar 10% van je hersenen" en "Muggen komen op licht af". Zomaar wat misvattingen die veel mensen hebben. Dit jaar proberen we tijdens de Week van de Biologie de vele misvattingen de wereld uit te helpen.

•   15 okt

Escape room: Escape from the biolab

en test lab, een gegijzelde laborant, een dealer en veel pillen. Help onze laborant door de dealer te ontmaskeren. Vind de code en stuur de gegevens van de dealer door aan de politie.

•   516 okt

Dutch Agri Food Week 2018

Tijdens de vierde editie van Dutch Agri Food Week krijgen bezoekers bij de boer, de voedselproducent, de kok, de wetenschapper en andere agrifood-experts een antwoord op de vraag: wat eten we nu en in 2050?

• 5 nov

UCM - Experience Day - November 2018

• 24 nov

Campus Venlo Open Dag - November 2018

Kom langs op Campus Venlo en grijp de kans om Venlo en haar bijzonderheden te ontdekken. Venlo is een levendige, gastvrije stad waar de meeste student makkelijk een kamer vinden op fietsafstand van de universiteit.

• 4 dec

UCM - Experience Day - December 2018