• 28 sep 13:00

On-site Promotie Astrid G.H. Meesters

''BENDING NOT BREAKING Flexibility and mindfulness as resilience factors for pain and recovery''

• 4 okt 10:00

Online Promotie Manli Zhang

"Cortical tracking of spoken and written language structures in (dys)fluent readers"

• 31 okt 16:00

On-site Promotie Maryam Karimian

"In Sync: Neural Oscillations and their Relation to Visual Perception and Learning"

• 13 dec 10:00
    - 12:00

FPN Experience Day | Online

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

De lezingen en presentaties zijn in het Engels. De Probleemgestuurd Onderwijs sessie kunnen in het Nederlands of Engels worden gehouden.

• 10 jan 14:00
    - 16:00