• 11 dec

FPN Experience Day [EN] 11-12-2018

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgens en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

• 11 dec

FPN Experience Day [NL] 11-12-2018

Hoe is het om psychologie te studeren aan de Universiteit Maastricht? Ontdek het tijdens de FPN Experience Day! Je zult colleges volgen en deelnemen aan onderwijsgroepen. Gedurende de dag word je begeleid door ervaren psychologiestudenten die graag al jouw vragen beantwoorden over studeren en het studentenleven.

• 13 dec 16:00
    Promoties

Promotie Dhr. Pim Wetzelaer, MSc.

“Cost-Effectiveness of Psychotherapy for Borderline Personality Disorder: Advances in Assessment Analysis”

• 20 dec 14:00
    Promoties

Promotie Mw. Franca M.C.L. Tonnaer, MSc.

"Aggression and Impulsitivity: Two of a kind ? Theory, provocation paradigms and neurocorrelates of aggression and impulsitivity in a forensic population"

• 8 jan

FPN Experience Day [EN] 08-01-2019