• 22 feb 14:30
    - 17:30

ITEM/Team GWO informatiesessie: 30%-regeling

ITEM en Team GWO initiëren gezamenlijk een informatiesessie over de ‘30%-bewijsregel'. Tijdens deze informatiebijeenkomst informeren ITEM en Team GWO u over de 'ins' en 'outs' van de 30%-bewijsregel. De sprekers gaan kort in op de extraterritoriale kosten en het doel van de 30%-bewijsregel. Vervolgens zullen de voorwaarden van de bewijsregel uitgebreid aan bod komen. Daarnaast zal er aandacht worden besteed aan de looptijd van de bewijsregel en de kortingsregeling. Tot slot zullen de formele eisen van het aanvraagproces worden aangestipt.

• 23 feb 10:00
    Promoties

Promotie Mw. Dilet Kurban, JD, MIA

“The Limits of Transnational Justice: the European Court of Human Rights, Turkey and the Kurdisch Conflict”

• 7 mrt
    Voorlichtingsactiviteit

Verdiepingsdag Rechten - 7 maart 2018

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

• 15 mrt 15:00
    - 18:00

ITEM / SVB informatiesessie: Grensoverschrijdende werkloosheid

Op 15 maart 2018 organiseren het ITEM Expertisecentrum en de SVB de informatiesessie 'Grensoverschrijdende werkloosheid'.

• 18 apr
    Voorlichtingsactiviteit

Verdiepingsdag Rechten - 18 april 2018

• 8 jun 10:00
    - 18:00
    Conferentie

Leren zorgvuldig revolveren

Congres met om 16.30 uur de oratie van Prof. mr. J.E. (Jacobine) van den Brink, hoogleraar Europees en nationaal bestuursrecht aan de Universiteit
    Maastricht, "Realistisch revolveren. Het revolverend fonds met een Europese touch".

Abonneren op Agenda