• 15 nov 10:30
    - 17:00

ITEM-Benelux Workshop: Erkenning kwalificaties

Tijdens deze ITEM-Beneluxworkshop, over de wijze waarop kwalificaties in de hele EU worden erkend, wordt erkenning in verschillende regionale en institutionele contexten onderzocht, proberen we verder te kijken dan de knelpunten en uitdagingen in verband met erkenning en transparantie en richten we ons ook op goede praktijken die in verschillende Europese regio’s worden toegepast. In twee sessies wordt een verscheidenheid aan experts op het gebied van erkenning en transparantie van kwalificaties bij elkaar gebracht.

• 16 nov 10:00
    - 18:00
    Conferentie

ITEM Jaarconferentie 2018

De ITEM jaarconferentie 2018 - 'Grensoverschrijdende samenwerking: toekomstige uitdagingen' vindt plaats op vrijdag 16 november 2018 bij het Europees Comité van de Regio's in Brussel.

• 20 nov 16:30

Facultaire bijeenkomst met aandacht voor rapporten IAG-groepen

Dit is een interne bijeenkomst, alleen toegankelijk voor FdR medewerkers

Het Faculteitsbestuur nodigt alle leden van de facultaire gemeenschap van harte uit voor een borrel op 20 november om 16.30 uur in de Common room.
    Tijdens deze borrel wil het bestuur aandacht besteden aan de rapporten van de zes implementatieadviesgroepen en eenieder die betrokken is geweest bij de totstandkoming van deze rapporten van harte bedanken. De rapporten zijn te vinden op Intranet.

• 23 nov 10:00
    Promoties

Promotie Dhr. Jan Weissbrodt, LL.M

"Financial Instruments in the OECD Model Tax Convention"

• 29 nov 14:00
    - 17:00

ITEM / SVB / ERMN informatiesessie: De startende grensarbeider

Op 29 november 2018 organiseren het Institute for Transnational and Euregional cross border cooperation and Mobility / ITEM, SVB / Bureau Duitse Zaken en de Euregio Rijn-Maas-Noord een informatiesessie over het in dienst nemen van grensarbeiders.

• 5 dec 10:15
    Voorlichtingsactiviteit, Studievoorlichting

Verdiepingsdag Rechten - 5 december 2018

Tijdens een verdiepingsdag ervaar je hoe het is om één dag rechtenstudent te zijn.

• 12 dec 16:00

Privatissimum formeel belastingrecht

De heer Eugène Rosier verbonden aan Thuis partners, de heer Jo Augustin verbonden aan de Belastingdienst Limburg en mevrouw Nadine Gorissen verbonden aan Maastricht University hebben het idee opgevat om een "privatissimum" formeel belastingrecht te organiseren.

• 19 dec 16:00

Datum Facultaire Kerstbijeenkomst

Het bestuur hoopt ook deze keer  op een grote opkomst, vandaar de vroege bekendmaking van deze feestelijke datum!  Voor woensdag 19 december 2018  vanaf  16.00 uur zijn alle medewerkers van harte genodigd voor de Facultaire Kerstbijeenkomst die op een bijzondere locatie zal plaatsvinden.  De locatie wordt in een later stadium bekend gemaakt!

• 21 dec 16:30
    Oraties & redes

Inauguratie prof.mr.dr. M.J.G.A.M. Weerepas

"Grenswerkers: coördineren, niet omdat het niet kan, maar omdat het moet?"

• 16 jan 10:15
    Voorlichtingsactiviteit, Studievoorlichting