25 aug

FHML Introductie Biomedical Sciences 2021

Wanneer je gaat studeren aan de Faculty of Health, Medicine and Life Sciences (FHML) van de Universiteit Maastricht (UM), neem je eerst deel aan een facultaire introductie.

Deelname aan de Facultaire Introductie is verplicht voor alle studenten.​​​​

Programma

De activiteiten op woensdag 25 augustus 2021 zijn allemaal op locatie. Dit betekent dat je verplicht bent om naar de campus te komen, aangezien alles daar georganiseerd wordt. Van de introductielezing tot de spellen waarmee je andere studenten en de campus leert kennen. Je zit tijdens de facultaire introductie in een groepje waarmee je ook je onderwijsgroep vormt, zodat jullie geen veemden zijn op de eerste onderwijsdag.

Wij begrijpen uiteraard dat sommige studenten niet naar locatie kunnen komen wegens reisrestricties of andere oorzaken door het Corona virus. Hier hebben wij rekening mee gehouden. Wel is het belangrijk dat deze studenten zich bij ons melden. Je kan ons contacteren door een e-mail te sturen naar: study-fhml[at]maastrichtuniversity[dot]nl

Naast de Facultaire Introductie op 25 augustus, zijn er in september ook nog kleinschalige activiteiten op de campus. Alle activiteiten zijn vanzelfsprekend corona-proof. Daarover krijg je later meer informatie.

Het wordt een gedenkwaardige start van jouw tijd aan onze faculteit! En wij kijken ernaar uit om je in augustus te ontmoeten!